Cum tratezi naturist petele de bătrâneţe

14 februarie 2020
image

Petele de bătrâneţe sunt maronii şi apar la persoanele trecute de 40 de ani pe mâini, gât sau faţă. Nu sunt periculoase şi nu dăunează sănătăţii, dar pot fi inestetice. Scapă de aceste semne care-ţi trădează vârsta cu ajutorul soluţiilor naturale!

  • Oţet de mere cu ceapă. Amestecă oţet de mere cu sucul unei cepe şi aplică-l direct pe piele, în zona afectată. Petele vor fi reduse drastic. Pentru un efect mai rapid, poţi consuma în acelaşi timp, de două ori pe zi, o cană de oţet de mere diluat în apă în care mai poţi adăuga puţină miere.
  • Aloe vera este şi ea un remediu bun al petelor de bătrâneţe, fiind binecunoscută deja pentru efectele benefice asupra pielii deteriorate şi lipsite de vigoare. Petele vor dispărea într-o lună dacă aplicaţi sucul de la aloe direct în zonele afectate, de două ori pe zi. 
  • Lămâia este un bun tratament pentru petele de bătrâneţe. Se aplică lămâie proaspătă, direct pe zonele maronii, iar efectele apar după primele două săptămâni de utilizare.
  • Uleiul de ricin. Se masează dimineaţa şi seara zona afectată timp de o lună, iar petele vor dispărea complet. 
  • Apa de orez. Chiar dacă pare greu de crezut, poţi să scapi de aceste pete foarte simplu. Ai nevoie de doar 100 de grame de orez şi 200 ml de apă. Orezul se pune în apă şi se fierbe timp de aproximativ 20 de minute. După ce s-a răcit, separă apa de orez. Remediul pentru curăţarea petelor de bătrâneţe este chiar apa în care a stat orezul. Pielea va rămâne curată după 30 de zile de tratament. 
banica vicoveanca jpeg
irina fodor asia express jpg
Screenshot 2022 05 27 211225 png
9 brad pitt si jennifer aniston 1 jpg jpeg
cris ciobanasu vlad gherman png
Charles 1 INQUAM Photos Octav Ganea jpeg
3 helen mirren jpg jpeg
cub nicoleta luciu png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
FotoJet (2) jpg
kate middleton si printul william foto profimedia 11 jpeg
Catedrala Mântuirii Neamului   București (Ianuarie 2022) jpg
calendar ortodox 2021 28 mai sfantul ierarh nichita marturisitorul episcopul calcedonului png
BeFunky collage (7) jpg
spital ploiesti png