De ce puţin alcool în timpul sarcinii nu dăunează grav sănătăţii bebeluşului!

Un studiu publicat recent arata, insa, ca a bea bauturi alcoolice in cantitati mici in timpul sarcinii nu dauneaza sanatatii fatului, dezvoltatii fizice si mintale a viitorului bebelus.

O cercetare publicata recent in “Jurnalul International de Obstetrica si Ginecologie” (BJOG) arata ca un consum minim de alcool in timpul sarcinii nu afecteaza dezvoltarea normala a fatului.

La aceasta concluzie a ajuns un grup de cercetatori din Marea Britanie care au analizat abilitatile a peste 10.000 de copii in varsta de aproximativ sapte ani. Acestia au fost impartiti in doua grupuri: o parte din copii s-au nascut din mame care nu au consumat pic de alcool in timpul sarcinii, iar cealalta parte din copiii participanti la studiu s-au nascut din mame care au baut alcool in cantitatii mici in timp ce erau gravide cu micutii.

10.000 de copii testati

Abilitatile celor peste 10.000 de copii au fost testate, iar cercetatorii din Regatul Unit au ajuns la concluzia ca nu exista diferente semnificative intre cele doua grupuri de copii proveniti din mame care nu au consumat alcool si cele care au consumat in cantitati reduse.

CONTINUAREA PE LYLA.RO

silviu silvius prigoana jpeg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
laura cosoi jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
calendar ortodox 2021 26 iunie sf david tesalonic png
silviu silvius prigoana jpeg
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
soție george simion jpeg