Etichetele produselor alimentare ne influențează gustul

Ultima actualizare:

    Brânză Gouda (sortimentul normală)
Brânză Gouda (sortimentul normală)

La Universitatea din orașul belgian Ghent a fost realizat un experiment alimentar foarte interesant. La acest experiment au participat 129 subiecți care au fost îndemnați să guste din patru sortimente de grânză Gouda.

Subiecții care au degustat sortimentul de brânză pe care era marcată mențiunea ”Cantitate redusă de sare”, au susținut că acesta este un sortiment de brânză foarte puțin sărat. În schimb, mai mult de 50% dintre subiecții chestionați au  spus că  nu le place sortimentul de brânză pe care este marcată noțiunea de ” brânză dietetică”, în comparație cu sortimentul marcat cu  noțiunea ”normală”, care a fost apreciat de majoritatea subiecților. De fapt, fiecare participant la experiment a mâncat, de fiecare dată, același sortiment de brânză.   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințesa Caroline și Pierre Casiraghi cu soția Beatrice Borromeo, doliu în familia Casiraghi de la Monaco   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
natalia negru st  iosif dimitrie anghel jpg
Greseli de igiena dentara  Sursa foto Pixabay jpg
parlamentul romaniei jpg
lidl jpg
drum sofer masina1 jpeg
Rusia versus SUA FOTO SHUTTERSTOCK
image
actualitate.net
image
actualitate.net