Există un remediu inedit care vă acapă de varice, fără bisturiu- ceapa roșie


    Terapia cu ceapă roșie topește variceleSursa foto: Adevărul.ro
Terapia cu ceapă roșie topește variceleSursa foto: Adevărul.ro

Multă vreme, mii de femei şi de bărbaţi care sufereau de „boala venelor umflate”scăpau de dureroasele şi inesteticele umflături ale picioarelor cu ajutorul bisturiului. În timp, au fost lansate şi metode mai blânde de tratament care au topit”umflăturile : cu laserul, la aburi, cu injecţii sau cu ciorapii medicinali etc

Când nu este tratată la timp, boala varicelor are complicaţii severe, iar bolnavul poate rămâne invalid.

Un remediu naturist ”topește” varicele

Medicina tradițională a lansat un remediu naturist cu ajutorul căruia varicele „ se topesc”. De aceea, leacul poate fi urmat de bolnavii cu varice care nu vor să apeleze la ajutorul bisturiului, dar şi de cei care au încercat, fără succes, numeroase remedii. Beneficiile cepei roșii nu se opresc aici. Această legumă, folosită ca ingredient în acest tratament, a fost folosită de chinezi de secole, deoarece reduce și riscul bolilor cardiovasculare și de cancer. Pentru varice, tratamentul durează o lună şi, după 30 de zile de pauză, procedura trebuie repetată, până când varicele dispar.

Ingrediente folosite pentru prepararea leacului:

600 ml suc de ceapă roşie şi 300 g miere de salcâm.

Preparare: Ceapa se toacă foarte mărunt, apoi se stoarce printr-un tifon des. Sucul obţinut se toarnă într-o sticlă; după aceea, adăugaţi mierea şi amestecaţi foarte bine, până când preparatul se omogenizează. Leacul se păstrează la frigider.

Cum se administrează: După fiecare masă principală, luaţi câte 50 g,  de  două ori pe zi, din acest preparat. Tratamentul trebuie urmat, fără întrerupere, timp de o lună.

Leacul este benefic și pentru convalescenții cu probleme vasculare

Acest tratament este benefic și pentru persoanele care au suferit un accident vascular. În schimb, leacul este contraindicat persoanelor care au probleme cu stomacul și celor care suferă de diabet.

8 boca arsenie  jpeg
Mihaela Borcea 9 jpg
FotoJet jpg
Irene Cara FOTO Profimedia jpg
transylvania 3902156 1920 jpg
eticheta alimente jpg
beneficiile colagenului pentru piele jpg
machiaj ochi rotunzi jpg
Kathryn Lord webp
fotografie vestiar serbia jpg
image
image
image
image
transylvania 3902156 1920 jpg
8 boca arsenie  jpeg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
FotoJet (3) jpg
dog 1168663 1920 jpg
business 816491 1920 jpg