Geografia plăcerii masculine

image

Chiar dacă eşti la început de drum în căsnicie sau ai deja în spate câteva decade, nu-i niciodată târziu să fii seducătoare şi să-ţi pui imaginaţia la încercare în dormitor. Află care sunt zonele erogene ale bărbatului tău şi cum îl pui pe jar în nopţile fierbinţi.

Buzele şi urechile sunt sensibile

Bărbaţii adoră sa te joci în părul lor, să le săruţi senzual lobul urechii şi să "condimentezi" aceasta acţiune cu uşoare muşcături. Dacă continui cu un sărut foarte pasional pe buze, poţi fi sigură că l-ai prins sub vraja pasiunii tale.Masaje pentru abdomen şi spateUn masaj erotic îl poate relaxa şi deconecta de problemele zilnice. Aşa se poate concentra numai asupra ta. Îl masezi senzula pe spate, insistiând în special în zoa lombară şi pe gât.Foloseşte uleiuri aromate de relaxare dar şi senzuale. Continuă-ţi masajul cu sărutări ce urcă sau coboară pe spate. O altă zonă erogenă sunt sfârcurile. Bărbaţii au o slăbiciune pentru săruturile pasionale în această zonă. Atenţie însă! Fără violenţă, muşcături sau ciupituri. Cercurile fine pe care le poţi face cu limba îl vor excita imediat.

Află și alte zone ergone eale bărbatului AICI

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
florin zalomir
sotie Arsinel jpg
colaj mormant elisabeta a II-a
cub anca pandrea png
image png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Ligia Deca  INQUAM Photos George Calin jpg
Rusi mobilizati FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg
hot mascat jpeg