Gustările delicioase care ne ajută să slăbim. Sunt sănătoase la orice oră

Fiecare dintre noi ne dorim un fizic de invidiat, însă, o tentație căreia, de cele mai multe ori nu reușim să îi rezistăm, sunt gustările luate la ore târzii. Ei bine, deși nu ar trebui să ne abatem de la orele stabilite pentru mese, dacă tot luăm o gustare nocturnă, măcar ne putem asigura că alegem ceva sănătos! Iar potrivit experților, avem câteva opțiuni surprinzătoare!

Popcornul fără grăsimi este mai sănătos decât am crede inițial / foto: Pexels
Popcornul fără grăsimi este mai sănătos decât am crede inițial / foto: Pexels

Cu siguranță că toți dintre noi ne dorim un fizic frumos, așa că avem mereu grijă la ce mâncăm și poate că și mergem la sală (însă, ideal ar fi să facem ambele lucruri!). Cu toate acestea, o tentație căreia, de cele mai multe ori nu reușim să îi rezistăm, sunt gustările luate la ore târzii.

Ei bine, deși nu ar trebui să ne abatem de la orele stabilite pentru mese, dacă tot luăm o gustare nocturnă, ar trebui măcar să ne asigurăm că alegem ceva sănătos! Iar potrivit celor de la adevarul.ro, experții ne oferă câteva opțiuni surprinzătoare!

De exemplu, dacă vrem o gustare nocturnă, putem recurge la iaurt grecesc, brânză de vaci, sau chiar și popcorn, dacă este preparat fără grăsimi! Se pare că aceste trei alimente ne pot ajuta să ne menținem un nivel stabil al zahărului din sânge! De asemenea, toate acete trei gustări nu conțin multe calorii, fiind perfecte atunci când ne este poftă de o gustare târzie!

Gustările care ne pot ajuta să pierdem în greutate

Jesse Feder, specialist dietician, ne sune că popcornul făcut la aer nu doar că nu are multe calorii, dar este și bogat în fibre dietetice! „Acest lucru poate fi grozav pentru pierderea în greutate în comparație cu gustările mai calorice care adesea nu conțin multe fibre”, ne spune Jesse Feder, potrivit sursei citate.

De asemenea, iaurtul grecesc și brânza de vaci nu au, nici ele, multe calorii și sunt și bogate în proteine și probiotice! „Cantitățile mari de proteine sunt excelente pentru a satisface foamea nocturnă și pentru a te împiedica să vrei să mănânci mai mult. În plus, probioticele sunt excelente pentru promovarea sănătății intestinelor și a unei digestii sănătoase”, mai explică Jesse Feder.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
FotoJet jpg
Fundătura Ponorului  Foto Daniel Guță ADEVĂRUL (11) JPG
image
actualitate.net
image
actualitate.net