Iată care sunt alimentele care te feresc de cancer!

Ultima actualizare:

    Sfecla, broccoli și strugurii se numără printre alimentele care au proprietăți anti-cancerclicksanatate.ro
Sfecla, broccoli și strugurii se numără printre alimentele care au proprietăți anti-cancerclicksanatate.ro

Dietele în care predomină legumele şi fructele reduc considerabil riscul de cancer, arată studii recente. Aşadar, limitează consumul de carne şi adaugă în dietă următoarele alimente-minune!

Top 5 alimente anti-cancer: broccoli

Toate legumele crucifere (varza, conopida etc.) sunt alimente care previn cancerul de prostată, de sân, pulmonar și de colon.

Totuși, broccoli excelează la capitolul prevenire, datorită conținutului bogat de vitamina C și E, precum și minerale, cum ar fi calciu și fier.

Pentru ca leguma să-și păstreze intacte toate proprietățile, îți recomandăm să gătești leguma la abur, nu mai mult de 10 minute.

Top 5 alimente anti-cancer: curcuma

Curcuma este un condiment cu proprietăți anti-cancer, mai exact rădăcina, ale cărei componente anti-cancer inhibă dezvoltarea tumorilor.

Descoperă pe clicksanatate.ro ce alte alimente țin cancerul la distanță

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net