Iată ce afecţiuni tratăm cu USTUROI iarna asta!

Ultima actualizare:

Picioarele şi mâinile reci

Sunt efectele unei circulaţii sagvine proaste, care poate fi, însă îmbunătăţită printr-un consum regulat de usturoi. S-a dovedit că persoanele care au consumat usturoi frecvent, au circulaţia sangvină vizibil îmbunătăţită.

Răceala şi gripa

Usturoiul conţine mai mult de 20 de substanţe antivirale şi antibacteriene, de aceea este considerat un adevărat medicament antigripal.

Doi căţei de usturoi pe zi te feresc de răceală, gripă, probleme respiratorii, accelerarea ritmului cardiac sau migrene.

Usturoiul poate fi utilizat şi extern, prin cataplasme aplicate pe piept şi spate. Acest remediu natural este foarte eficient pentru înlăturarea răguşelii şi a tusei.

Durerile de urechi

Usturoiul are efect antialgic, de aceea se poate folosi cu succes în afecţiuni ale danturii sau urechii. Se foloseşte atât în formă naturală, cât şi ca tinctură.

Pentru a scăpa de durerea de ureche, înfăşoară într-un tifon o jumătate de căţel de usturoi pisat şi o picătură de ulei şi introdu câte un "dop" în fiecare ureche. Ţine acest "dop" în urechi timp de 30-40 de minute.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net