Iată ce legume sunt mai sănătoase dacă le fierbi!

Ultima actualizare:

    Studiile au arătat că broccoli este mai hrănitor după ce a fost gătit la abur decât în forma sa crudă.www.clicksanatate.ro
Studiile au arătat că broccoli este mai hrănitor după ce a fost gătit la abur decât în forma sa crudă.www.clicksanatate.ro

Deși se spune că cele mai sănătoase legume sunt cele crude și că prin fierbere își pierd o mare parte din nutrienți, unele dintre acestea au nevoie de fierbere pentru a-și elibera proprietățile nutritive. Iată care sunt acestea!

Rădăcinoasele

Legumele rădăcinoase cum ar fi cartofii sau napii conțin o mulțime de fibre, precum și vitamine. De asemenea, legumele rădăcinoase cu coaja mai închisă la culoare au mai multe beneficii pentru sănătate. Acestea se fierb cu tot cu coajă și se decojesc, dacă este cazul, înainte de a fi consumate, aceasta fiind o modalitate foarte bună de a le menține valoarea nutritivă.

Sparanghelul

Atunci când este gătit la abur, sparanghelul își va păstra toate calitățile miraculoase. Această legumă protejează inima dar și sistemul nervos. Leguma se gătește la abur pentru cel mult 10 minute.

Află pe clicksanatate.ro ce alte legume sunt mai bune dacă le fierbi



Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
www.gandul.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.viva.ro
image
www.unica.ro
image
playtech.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
www.stiripesurse.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
people 9119117 1280 jpg
image png
lumanare craciun pexels1 jpeg
Handa  jpg
image png
image png
Josephine Cochrane jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net