Iată cea mai bună dietă cu fructe exotice

Ultima actualizare:

Cum să arăţi fabulos după 7 zile

Este un regim foarte popular printre vedetele de la Hollywood, şi constă dintr-o cură de fructe sărace în calorii, dar bogate în fibre şi vitamine, foarte diuretică. După primele 7 zile de cură, se reintroduc în alimentaţie cantităţi mici de carne albă, cereale, lactate, feculenţi. Hipocalorică, cu aport important de minerale şi vitamine, cura îţi privează totuşi organismul de proteine şi de lipide, ceea ce duce mai ales de pierderi de masă musculară.

Dar, adoptată pe termen scurt, şi cu ajutorul nepreţuit al complementelor alimentare, dieta te ajută să intri în rochia mult-dorită şi să arăţi fabulos la braţul alesului inimii tale.

Fructele recomandate

Dacă ai stomacul suficient de rezistent ca să digeri zi de zi numai fructe, iată lista celor acceptate de regimul Hollywood: ananas, mango, papaya, fructul pasiunii, grapefruit sau portocale acre (a se evita cele dulci), Kiwi. După cum bine ai observat, banana nu se află pe listă, din cauza conţinutului ridicat de zaharuri. Poţi completa lista, în funcţie de sezon, cu caise, pepene roşu, mere, zmeură, afine.

Principiul regimului

Consumă numai fructe exotice la fiecare din cele 3 mese cotidiene, timp de 7 zile. Odată trecute cele 7 zile, începe să consumi mici cantităţi de cereale, feculenţi, carne - cu accent pe proteine - între cele 3 mese cotidiene. Este important să respecţi intervalul de 2 ore între consumul de fructe şi cel de carne.

Regulile de urmat şi tabelul pe zile

Regulile regimului cer să nu variezi prea mult alimentele pe care le-ai introdus în cură. Adică, dacă lunea e „zi de ananas şi kiwi", te delectezi numai cu ananas şi kiwi, de dimineaţa până seara, fără limită la cantităţi.

Şi, atenţie! La o masă, consumi doar un singur tip de fruct! După ce reintroduci proteinele în regim, dacă într-o zi optezi pentru carne de pui, continui să consumi carne de pui tot restul zilei, în intervalele permise.

Fă-ţi tabelul „3 fructe pe zi": lunea - zi de ananas, grapefruit şi kiwi, marţea - zi de mango, papaya, portocale, miercurea - zi de fructul pasiunii, pepene roşu, grepefrut şamd. După o săptămână, refă tabelul, introducând în intervalele dintre mese un singur tip de aliment: carne albă, feculenţi, cereale, lactate. Respectă intervalul de 2 ore între consumul de fructe şi cel de carne/feculenţi/lactate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
salman si iulia la nunta gif
image
image
image
image
image
image
Agrigento sicilia italia jpg
jeleuri droguri cta jpg
Afine FOTO Shutterstock
tilos jpg
Înghețată  Foto Pixabay jpg
Gouming Martens foto unilad jpg
Asprete, pentru prima dată fotografiat noaptea 01 Foto Alex Găvan jpg
Navă Evangelia Costinesti în 2020 FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net