Iată cu ce poţi înlocui zahărul

Ultima actualizare:

Vezi şi:

Fumatul ar trebui să-i sperie de moarte pe bărbaţi!

Oboseşti uşor? Poţi suferi de inimă

Prof. dr. Gheorghe Mencinicopschi ne spune în cartea sa, „Revoluţie în bucătărie", care sunt îndulcitorii naturali.

Sucanatul este sucul de trestie integral deshidratat bogat în vitamine şi minerale şi este înlocuitorul perfect al zahărului.

Se găseşte la magazinele bio sau la plafar şi poate fi folosit şi la prepararea dulciurilor deoarece suportă temperaturi înalte.

Mierea este la fel de bogată în nutrienţi, prin urmare, foarte sănătoasă pentru organism.

Atenţie, însă, cum o consumaţi! Aceasta devine toxică dacă este folosită la temperaturi mai mari de 40 de grade, aşadar evitaţi să o folosiţi dacă ceaiul sau cafeaua sunt fierbinţi.

Este interzisă copiilor sub un an, ca măsură de precauţie pentru evitarea botulismului.

Şteviozida este un îndulcitor excelent, natural, pe care-l găsiţi in magazinele cu produse bio.

Este bogat în nutrienţi şi nu dăunează organismului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regina Letizia și Regele Felipe Foto Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
oala presiune jpeg
mircea diaconu jpg
Yoon Suk Yeol. Foto: captură video
Banner Carmen Harra
panouri solare risc hackeri jpg
ceai freepik jpg
tarani romani cuptor jpg
Ploaie Autostrada jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net