Iat─â cum putem preveni dramatica boal─â Alzheimer

image
Dieta cu o lămâie și un grapefruit face minuni în boala AlzeheimerSursa foto: Diete sănătoase.ro

În ultimii ani, cumplita boală Alzheimer, inamicul neiertător al memoriei, nu afectează doar persoanele vârstnice. Persoane în floarea vârstei au fost diagnosticate cu boala Alzheimer. De aceea, remediile care să prevină cumpita boală sunt urmărite cu maxim interes nu numai de vârstnici.

├Än ultimii ani, cumplita boal─â Alzheimer, inamicul neiert─âtor al memoriei, nu afecteaz─â doar persoanele v├órstnice. Persoane ├«n floarea v├órstei au fost diagnosticate cu boala Alzheimer. De aceea, remediile care s─â previn─â cumpita boal─â sunt urm─ârite cu maxim interes nu numai de v├órstnici. Cercet─ârile recente au confirmat un fapt ├«mbucur─âtor: l─âm├óia este un tonic de excep┼úie al sistemului nervos central ┼či al sistemului nervos simpatic, av├ónd ┼či rolul de fluidifiant sanguin. Totodat─â, terapia cu l─âm├óie are efecte antireumatice, remineralizante, anticancerigene, depurative ┼či detoxifiante pentru organism.

Un macerat preparat din lămâie și grepfrut face minuni!

Cercet─âtorii europeni au constatat c─â un macerat preparat zilnic dintr-o l─âm├óie ┼či un grepfruit este de mare ajutor pentru afec┼úiunile digestive, pentru colonul iritabil ┼či, ├«n mod surprinz─âtor, previne boala Alzheimer. Leacul este foarte u┼čor de preparat : se taie o l─âm├óie ┼či un grepfruit ├«n felii, cu coaj─â cu tot. Feliile acestor fructe se a┼čeaz─â ├«n straturi alternative ├«ntr-un vas de lut sau de sticl─â. Peste fructe se toarn─â ap─â clocotit─â p├ón─â se umple vasul. Apoi preparatul se las─â la macerat, p├ón─â a doua zi diminea┼úa c├ónd  ingredientele se preseaz─â. Fructele macerate se m─ân├ónc─â la micul dejun. Cura cu acest leac trebuie urmat─â timp de zece zile. 

Concluziile cercet─âtorilor europeni

Dup─â o pauz─â de trei luni, cura cu aceste citrice preparate prin macerare se poate repeta. Cercet─âtorii europeni au constatat c─â persoanele care au urmat aceast─â cur─â au fost ocolite de boala Alzheimer.         

george simion port popular jpg
BeFunky collage (33) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
amber heard atunci vs acum jpg
laura cosoi jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
dana nalbaru noua piesa2 png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
E bine în parc, păcat că sunt atâţia ţânţari! jpeg
Lucile Randon
lacul techirghiol apa roz explicatie fenomen constanta 775659 webp
so╚Ťie george simion jpeg
iPhone App Store piata de aplicatii Apple FOTO Shutterstock
colaj kate middleton jpg