Infuzia de urzică, remediu pentru rinita alergică

Ultima actualizare:

    Ceaiul de urzică reprezintă un remediu recomandat adesea pentru alergiile sezoniere.wwww.clickpentrufemei.ro
Ceaiul de urzică reprezintă un remediu recomandat adesea pentru alergiile sezoniere.wwww.clickpentrufemei.ro

Suferi de alergii sezoniere sau de rinită alergică? Atunci bucură-te de rezultatele acestor simple și naturale remedii. Rinita alergică afectează o mare parte a populației, printre care și pe tine.

Rinita alergică este o afecțiune în care mucoasa nazală devine inflamată, ceea ce face ca cei ce se confruntă cu ea să sufere de congestie, strănut și nas înfundat constant. În plus, sunt afectați și ochii, formând ceea ce este cunoscut sub numele de rinoconjunctivită.Dacă suferi de rinită alergică, atunci știi că principala cauză este un agent patogen la care ești alergică. După inhalarea de polen sau un fir de praf, corpul reacționează și se apără printr-o serie de simptome, care de obicei durează zile sau săptămâni.Pentru a combate simptomele de zi cu zi, remediile naturale te vor ajuta la fel de mult ca medicamentația.

Infuzie de urzică

Urzica are proprietăți antihistaminice și antiinflamatorii, care au capacitatea de-a calma senzația de mâncărime provocată de rinita alergică. În termen de medicină alternativă, ceaiul de urzică reprezintă remediul clasic pentru alergii sezoniere.

Cum se prepară infuzia de urzicăAi nevoie de:

- 200 ml apă- 1 lingură de urzici uscate

Mod de preparare:

Pune apa la fiert într-un ibric și apoi adaugi lingura cu urzici uscate în ea când fierbe. Îndepărtezi ibricul de pe foc, îl acoperi cu o farfurie timp de 15 minute pentru a se face infuzie, după care îl mai lași 5 minute. Se strecoară într-o cană și poți adăuga o lingură de miere pentru a-l îndulci. Acest ceai/infuzie de urzică  se bea de două ori pe zi.

Află pe clickpentrufemei.ro mai multe remedii pentru alergii!

Sfaturi de îngrijire a tenului gras

Semnul astral îți spune ce produs cosmetic ți se potrivește

image
image
image
image
image
image
spital arad jpg
DSCF5056 jpg
new year 4720585 1280 jpg
index (3) jpg
Acastist Sfântul Nicolae, sursă foto: Pixabay
Untitled jpeg
rujeola jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg