Legumele de toamnă întăresc imunitatea

Ultima actualizare:

Morcovul. Consumat sub formă de suc sau preparat în mâncăruri, el creşte rezistenţa şi contribuie la întreţinerea şi redobândirea stării de sănătate (conţine calciu, magneziu, fier, potasiu, B1, B2, B6). Carotenul elimină substanţele toxice din corp, având acţiune antioxidantă (împiedică formarea celulelor canceroase.

Varza roşie. Mult mai bogată în antioxidanţi decât cea albă, varza roşie are o puternică acţiune detoxifiantă, reducând cu mult riscul de cancer. Vitamina C din aceasta ajută cardiacii, în sezonul rece, să facă faţă mai uşor temperaturilor scăzute. O jumătate de pahar de suc, de trei ori pe zi, le stimulează imunitatea.

Ciupercile. Studiile arată că ciupercile cresc activitatea anticorpilor din orga­nism, fă­cân­du-i mai pu­ternici. Aşa­dar, dacă ai o infec­ţie, include ciupercile în alimentaţia zilnică şi te vei recupera mai uşor (crude, în salate, sau gătite la cuptor).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net