Legumele de toamnă întăresc imunitatea

Ultima actualizare:

Morcovul. Consumat sub formă de suc sau preparat în mâncăruri, el creşte rezistenţa şi contribuie la întreţinerea şi redobândirea stării de sănătate (conţine calciu, magneziu, fier, potasiu, B1, B2, B6). Carotenul elimină substanţele toxice din corp, având acţiune antioxidantă (împiedică formarea celulelor canceroase.

Varza roşie. Mult mai bogată în antioxidanţi decât cea albă, varza roşie are o puternică acţiune detoxifiantă, reducând cu mult riscul de cancer. Vitamina C din aceasta ajută cardiacii, în sezonul rece, să facă faţă mai uşor temperaturilor scăzute. O jumătate de pahar de suc, de trei ori pe zi, le stimulează imunitatea.

Ciupercile. Studiile arată că ciupercile cresc activitatea anticorpilor din orga­nism, fă­cân­du-i mai pu­ternici. Aşa­dar, dacă ai o infec­ţie, include ciupercile în alimentaţia zilnică şi te vei recupera mai uşor (crude, în salate, sau gătite la cuptor).

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate Letizia și Sofia colaj jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
venice 2855264 1280 jpg
cozi ceausescu jpg
orasul 5 min danemarca  jpg
Produse Lidl pe raft - magazin FOTO Shutterstock
Parlamentul European si Iohannis   sala goala FOTO Radu Eremia jpg
oala presiune jpeg
mircea diaconu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net