Loboda, mai bogată în vitamina C decât lămâia!

Ultima actualizare:

Aceasta previne şi, de asemenea, combate astenia de primăvara, acţionând ca mineralizant şi vitaminizant. În acelaşi timp, ea contribuie şi la detoxifierea organismului, mai ales dacă este consumat în cadrul unei cure de detoxifiere.

Datorită conţinutului de pigmenţi şi de vitamina C (fiind de două ori mai concentrată decât kiwi sau lămâia), loboda ajută la încetinirea proceselor de îmbătrânire, facilitând astfel regenerarea celulară. Iar în curele de slăbire este indicată pentru efectul său diuretic. Se recomandă a fi consumată în salate cu frunze de păpădie.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net