Mănânci bine şi slăbeşti în 10 zile!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Un corp de invidiat cu mâncare sănătoasă! Antrenoarea Cori Grămescu îţi dezvăluie o dietă de 10 zile, cu care poţi slăbi între 3 şi 5 kg. Citeşte azi ce meniu ai în zilele 7, 8, 9 şi 10.

simeon stalpnicul png

Dieta propusă de cel mai renumit antrenor de fitness din România are câteva reguli clare. "Trei mese fixe pe zi şi două gustări. Mâncaţi seara cu trei ore înainte de culcare. Nu folosiţi condimente. Beţi minimum doi litri de apă şi ceai neîndulcit pe zii", ne-a spus Cori.

Mai citeşte:

Slăbeşte între 3 şi 5 kg în 10 zile!

Aşa ajungi la silueta de vis!

Ziua 7

Mic-dejun: o salată tabouleh (2-3 legături de pătrunjel, 1 roşie, 1/2 cană de grâu măcinat, zeama de la o lămâie, o lingură de ulei de măsline extravirgin, un vârf de sare şi unul de piper negru) şi două felii de pâine integrală.Gustarea 1: o portocală.Prânz: un bol de ciorbă de legume şi o porţie de curry cu legume şi năut.Gustarea 2: o mână de alune de pădure crude.Cină: piure de urzici , o lingură de orez brun şi o felie de tofu.

Ziua 8

Mic-dejun: salată de hrişcă (hrişcă, ulei de măsline, sare, boia, nucşoară, enibahar).Gustarea 1: un bol de căpşune (250 g).Prânz: un bol de supă cremă de ciuperci şi salată de alge.Gustarea 2: un morcov mare, crud.Cină: un bol de supă de roşii şi 200g legume fierte (morcov, conopidă, broccoli, dovlecel).

Ziua 9

Mic-dejun: 3 linguri de salată de vinete fără maioneză cu un ardei capia.Gustarea 1: un măr mare.Prânz: ghiveci de legume (mazăre, morcov, dovlecel, vinete).Cină: dovlecel la grătar cu pilaf de quinoa cu ciuperci.

Ziua 10

Mic-dejun: oatmeal (ovăz cu quinoa şi lapte de soia).Gustarea 1: 2 kiwi mici.Prânz: un bol de supă cremă de broccoli + legume la cuptor cu tofu.Gustarea 2: o mână de caju crud.Cină: ciuperci la grătar cu mărar şi salată de castraveţi cu oţet balsamic.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
NATO Joint Warfare Centre jpg
Castraveți din grădina lui Dragoș Pătraru Sursa Facebook
supermarket 5202138 1280 jpg
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net