Metode de înfrumuseţare a tenului! Trucuri pe care le poţi aplica acasă

Ultima actualizare:

    Hidratarea zilnică se înscrie în seria metode de înfrumuseţare a tenuluifoto: Hepta
Hidratarea zilnică se înscrie în seria metode de înfrumuseţare a tenuluifoto: Hepta

Un fizic plăcut nu înseamnă întotdeauna să treci pe la medicul estetician pentru îmbunătăţiri, ci să urmezi câteva reguli esenţiale care sunt la îndemâna oricui. Pentru prevenirea îmbătrânirii premature şi a altor probleme de natură estetică, Click! îşi dă câteva metode de înfrumuseţare a tenului pe care le poţi pune în aplicare acasă.

Detaliile minore fac de cele mai multe ori diferenţa în îngrijirea corporală, de aceea cele mai eficiente metode de înfrumuseţare a tenului sunt obiceiuri simple de protecţie a pielii împotriva agenţilor agresivi din mediu. Cu un regim de viaţă echilibrat şi câteva tabieturi zilnice benefice în întreţinerea corpului pe interior şi exterior, va puteţi bucură de un aspect fizic încântător cât mai mult timp. Click! ţi-a pregătit câteva metode de înfrumuseţare a tenului recomandate de medici.

Metode de înfrumuseţare a tenului. Curăţarea pielii cu produse cât mai naturale

De când industria cosmetică a ajuns invadată de produse cu ingrediente chimice au crescut şi numărul cazurilor de reacţii alergice şi iritaţii în rândul persoanelor de ambele sexe. Pentru a evista o astfel de problemă, medicii dermatologi sfătuiesc pacienţii să aleagă produse de îngrijire cât mai naturale, fără parfum, parabeni şi alte chimicale periculoase. O metodă de înfrumuseţare a tenului cu adevărat benefic este să curăţaţi pielea cu formule blânde, fără alcool, coloranţi sau arome care privează pielea de uleiurile sale naturale şi produc uscarea şi descuamarea ţesutului cutanat. Este indicat să folosiţi săpunuri, geluri şi loţiuni de curăţare care au un impact cât mai redus asupra echilibrului natural al pielii.

Metode de înfrumuseţare a tenului. Hidratarea zilnică

ASpecialiştii clasifică acest obicei în lista priorităţilor din ritualul zilnic de înfrumuseţare, deoarece pielea rămâne tânăra, suplă şi sănătoasă doar în condiţiile în care beneficiază de un nivel optim de hidratare. O cremă emolientă previne totodată instalarea eczemei, a inflamaţiilor şi  a iritatiilor pielii, pe când o crema hidratantă cu acid lactic sau ureic îndepărtează eficient celulele moarte şi expune stratul de piele tânăra şi sănătoasă.

Metode de înfrumuseţare a tenului. Protecţia împotriva ultravioletelor

Soarele emite radiaţii UVA şi UVB, care pot pune în pericol sănătatea ţesutului cutanat, provocând riduri, îmbătrânire prematură şi chiar cancer de piele.

Aşadar, o metodă de înfrumuseţare a tenului şi în acelaşi timp de protecţie este folosirea corectă a unei formule cu factor de protecţie SPF, de peste 15 în sezonul rece şi minimum 50 în anotimpul cald. Aplicaţi loţiunea zilnic, cu 30 de minute înainte de a ieşi  afară. 

Metode de înfrumuseţare a tenului. Aplicarea cremei de ochi prin tamponare

O altă metodă de înfrumuseţare a tenului este aplicarea cremei pentru ochi. Acest lucru se face prin tamponare, niciodată prin frecare. Acest din urmă gest poate leza micile vase de sânge de la nivelul ochilor, provocând accentuarea cearcănelor. Distribuiţi crema uniform cu buricul degetelor sau o dischetă, în fiecare seară, pentru a hidrata şi proteja pielea sensibilă de la acest nivel.

Metode de înfrumuseţare a tenului. Curăţarea pielii înainte de aplicarea machiajului

Demachierea este importantă atât seară înainte de culcare, cât şi dimineaţă. Peste noapte, pielea transpiră, astfel că aplicarea directă a produselor de machiaj poate fi dezastruoasă pentru sănătatea tenului. Curăţaţi tenul cu o loţiune demachiantă, apoi aplicaţi crema hidratantă, baza de machiaj, fondul de ten şi restul fardurilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
kate william profimedia 0764084002 jpg
image
image
image
image
image
image
klaus iohannis 3 jpg
gratar mici
bujorul de stepa zeu de campie facebook jpg
avion pexels jpg
politie italia1 jpg
coloana masini a1 jpg
Cheng  Charlie  Saephan castigator loterie profimedia jpg
philip weston thomas porumbel bobbi profimedia (3) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net