Mierea de hrişcă, remediu pentru o varietate de boli

Ultima actualizare:

La această concluzie au ajuns specialiştii de la Universitatea din Illinois, SUA, în urma unor cercetări făcute pe 19 tipuri de miere. Cercetătorii de la renumitul for universitar recomandă consumul mierii de hrişcă la micul dejun, alături de fulgii de ovăz, de iaurt sau adăugată în diverse salate, tuturor categoriilor de vârstă.

Antioxidanţii conţinuţi de mierea de hrişcă protejează organismul de efectele nocive ale radicalilor liberi, previn îmbolnăvirile cardiovasculare şi de diverse tipuri de cancer, combătând în acelaşi timp pierderile de memorie de scurtă durată sau pierderea vederii. Din compoziţia mierii de hrişcă fac parte vitamine din complexul B (B2, B3) şi vitamina C, valoroase pentru efectele terapeutice, printre care metabolizarea proteinelor, glucidelor şi lipidelor, stabilizarea nivelului de colesterol şi de zahăr din sânge.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
tinte ale rusiei jpg
Ingrijire piele femeie FOTO Shutterstock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
husky harghita jpg
MONICA POLI jpg
dacii  jpg
mascati jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net