Nivelul de zahăr din sânge crește riscul de deces din cauza COVID-19

Ultima actualizare:

    foto: Unsplash.com
foto: Unsplash.com

Studiu îngrijorător în timp de pandemie! Nivelul de zahăr din sânge crește riscul de deces din cauza COVID-19.

Cercetătorii israelieni au descoperit că persoanele care au un nivel crescut de glucoză în sânge sunt predispuse să dezvolte forme grave ale COVID-19 și prezintă un risc ridicat de deces din cauza virusului ucigaș. Studiul realizat la Universitatea Evreiască din Ierusalim, în colaborare cu Centrul Medical Hadassah, arată că nivelul de zahăr din sânge crește drastic morbiditatea în rândul pacienților, chiar dacă aceștia nu suferă de diabet. Astfel s-a descoperit că în rândul persoanelor care aveau 105-125 mg/dl de zahăr în sânge (n.r. nivelul normal e de 70-100 mg/dl) riscurile de deces din cauza COVID-19 creșteau la peste 51%, iar la persoanele cu 125/140 mg/dl riscurile se apropiau la 70%. Începând cu 1 august 2021, Israelul a început campania de vaccinare a populației cu cea de a treia doză. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
kate william george charlotte louis jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
atac de cord Pixabay jpg
marcel bolos jpg
TRAGERI LOTO LOTERIA ROMANA
Tarom jpg
IPS Teodosie FOTO Calin Gavrilas jpg
Nava Elcano  jpeg
Kate Middleton înmormântare Prințul Philip foto Getty Images (3) jpg
focul de artificii a atras mii de oradeni in centrul orasului foto mihai jurca n jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net