OMRON Healthcare solutii inovative de monitorizare a sanatatii (P)

image
Produse OMRON Healthcare

Din vremuri indepărtate, omenirea a considerat sănătatea drept unul dintre cele mai prețioase bunuri. Noul val al tehnologiilor inteligente permite fiecăruia dintre noi să își monitorizeze propria sănătate acasă, cu un efort minim, înainte de a merge la medic.

OMRON Healthcare, producătorul japonez de aparatură medicală, lider mondial în soluții inovative de îngrijirea sănătății, este prezent pe piata incă din anul 1933. Privind dincolo de tehnologie, angajamentul OMRON este de a oferi întotdeauna cele mai noi soluții pentru o viață sănătoasă.

Portofoliul OMRON cuprinde tensiometre, glucometre, nebulizatoare, analizoare corporale, termometre electronice, pedometre, periuțe sonice și echipamente medicale profesionale. Astfel, fiecare dintre noi are posibilitatea de a-si monitoriza starea de sănătate acasă, simplu și precis.

image
Produse OMRON Healthcare

„Obiectivul OMRON este de a asigura tehnologii inovative de automonitorizare a sănătății, care vizează prevenirea și ameliorarea unor afecțiuni frecvente: hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, boli respiratorii, obezitate sau tulburări de metabolism. Vrem ca oamenii să își înțeleagă corpul, astfel încât să poată controla și preveni apariția acestor afecțiuni. De aceea, OMRON oferă aparate inteligente, care permit oricui o monitorizare ușoară, precisă și performantă a stării de sănătate", Mihai Chețan, Director General al SC MEDCO SRL - reprezentant unic OMRON Healthcare în România.

Gigantul japonez OMRON deține patentul pentru numeroase tehnologii inovative și ultraperformante, cum ar fi: • Conceptul IntellisenseTM de măsurare a tensiunii arteriale și pulsului• Tehnologii combinative de nebulizare a medicamentelor• Bio-senzori de detecție a glucozei din sânge, care nu necesită codare• Micro-procesoare care măsoară și analizează compoziția corpului uman• Senzori de măsurare a temperaturii corpului, fără atingere• Aparate inteligente de monitorizare a efortului fizic

Cu peste 130 de milioane de tensiometre vândute în ultimii 30 de ani, OMRON Healthcare detine la la ora actuală poziția de lider mondial în producția și vânzarea de aparate de măsurare a tensiunii arteriale şi a pulsului. Toate modelele, concepute și dezvoltate în Japonia, sunt validate clinic de instituții medicale de renume, recunoscute internațional, ceea ce garantează precizia fiecărei determinări.

simeon stalpnicul png
Produse OMRON Healthcare

Info companie

Pe piața din România, produsele OMRON sunt marketate de SC MEDCO SRL - reprezentant unic al OMRON HEALTHCARE, din anul 1994. Aparatele sunt disponibile atât în marile lanțuri de farmacii - Sensiblu, HelpNet, Dona, Catena, Belladonna, Richter, Centrofarm - cât și în farmacii independente sau magazine de tehnică medicală, inclusiv online.

sarah anamaria prodan jpg
claudia patrascanu copii png
cub theo rose png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
image png
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
giselle si tom brady
Silkeborg - FCSB, UEFA Conference League / FOTO EPA-EFE
bohdan krotevici
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg