Studiu: Strugurii inhibă înmulţirea celulelor canceroase

Rezultatele unui studiu in vitro arată că aceste noi flavonoide inhibă activitatea unei enzime, toposomeraza II, care joacă un rol esenţial în apariţia cancerului.

Din grupul noilor flavonoide fac parte şi myrcetina, cynidinele şi rutina, a căror activitate anticancerigenă este mai mare decât a resveratrolului, un alt component din strugure, căruia i se atribuie proprietăţi chimico-profilactice în prevenirea cancerului şi a tulburărilor cardiovasculare.

Pentru ca organismul să beneficieze de proprietăţile miraculoase ale savuroaselor boabe de strugure : boala canceroasă, îmbătrânirea prematură şi afecţiunile cardiovasculare, realizatorii studiului recomandă un consum zilnic de câte 200 g de struguri pe zi, cu coajă şi cu sâmburi cu tot.

Ioana Petric jpg
FotoJet jpg
Regina Elisabeta
BeFunky collage (12) jpg
militar pedofil jpeg
dragos patraru starea natiei sanatatii slab jpeg
cub loredana groza png
cub xonia png
arestare politisti Galati
112 numar de urgenta apel telefon jpeg
image
image
image
image
image png
rabla 0 jpeg
elon musk foto profimedia
militar pedofil jpeg
1 priscilla chan si mark zuckerberg jpg jpeg
calendar ortodox 2021 29 septembrie sfantul cuvios chiriac sihastrul png