Consumul de peşte şi longevitatea sănătoasă

Ultima actualizare:

Conducătorul studiului, Dariush Mozafflarian a constatat că subiecţii au avut un risc mai scăzut să moară, mai ales din cauza unei afecţiuni cardiovasculare. Mai mult, participanţii la studiu au trăind mai mult, cu cel puţin doi ani, în comparaţie cu alţi semeni ai lor care nu au avut în dietă acest aliment.

Pe parcursul cercetării, conducătorul studiului a constatat că sângele consumatorilor de peşte prezinta valori ridicate de acizi graşi Omega 3, o sursă care le-a prelungit viaţa. De aceea, specialitul ne recomandă să consumăm două porţii de peşte pe săptămână, pentru a trăi mai mult şi mai sănătos.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul William  sursa foto   GettyImages jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cartofi dulci  jpg
vreme jpg
Miss Universe Danemarca 2 jpeg
netflix pixabay jpg
index webp
milky way 67504 1280 jpg
Eugen Ionescu stând la birou   portret alb negru GettyImages jpg
arable violets 4224439 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net