15 alimente care te ajută să slăbeşti

Ultima actualizare:

Ceaiul verde. Plin de antioxidanţi, ceaiul verde arde grăsimile şi topeşte în special colăceii din jurul taliei.

Fasolea neagră sau roşie. O porţie de ciorbă sau de mâncare îţi asigură necesarul de proteine fără a conţine grăsimile saturate care se găsesc de obicei în carne (în special în cea roşie).

Avocado. Nu trebuie să te fereşti să mănânci „grăsimi", atâta timp cât ele sunt de bună calitate. Acidul oleic, conţinut în grăsimile monosaturate din avocado, potoleşte foamea. Plin de fibre şi proteine, acest fruct cremos se spune că poate topi grăsimea abdominală.

Orzul şi ovăzul. Bogate în fibre, aceste cereale consumate la micul dejun îţi oferă o senzaţie de saţietate toată dimineaţa, întăresc sistemul imunitar şi ard grăsimile.

Somonul. Sursă de proteine, acest peşte te satură fără să simţi nevoia de o mâncare mai consistentă, cu grăsimi.

Broccoli. Conţine foarte puţine calorii şi atât de multe vitamine şi fibre. E sănătos şi recomandat în orice dietă.

Perele. O singură pară îţi asigură 15% din necesarul de fibre recomandat zilnic. Un studiu a demonstrat că femeile care au mâncat trei pere pe zi au slăbit mult mai repede decât alte femei incluse în cercetare, în aceeaşi perioadă.

Vinul roşu. Conţine resveratron, unul dintre cei mai puternici antioxidanţi, care se găsesc în coaja strugurilor roşii. Acesta stopează acumularea grăsimilor şi ajută organismul să ardă caloriile.

Grepfrutul. Chiar dacă nu schimbi nimic altceva la stilul tău alimentar, dacă mănânci o jumătate de grepfrut înaintea fiecărei mese principale, vei slăbi o jumătate de kilogram pe săptămână. Conţine 90% apă, care îţi umple stomacul şi, astfel, vei mânca mai puţin, aflăm de pe health.com.

Migdalele. Reprezintă o altă sursă de grăsimi bune care te vor ajuta să slăbeşti. Pot constitui o gustare sănătoasă, între mese, care îţi potoleşte foamea fără să aducă un aport mare de calorii.

Ciocolata neagră. Iubitorii de ciocolată pot, în sfârşit, să se bucure. Ciocolata neagră conţine mulţi antioxidanţi, arde grăsimile şi caloriile. De asemenea, încetineşte digestia, astfel încât să te simţi sătul pe o perioadă mai mare de timp şi să mănânci mai puţin la următoarea masă. În plus, reduce din pofta de sare şi de dulce.

Portocalele. Conţin puţine calorii şi te ajută să te simţi sătul pe o perioadă mai mare de timp.

Mugurii de pin. Ca şi alte seminţe şi nuci care conţin grăsimi bune, mugurii de pin potolesc foamea şi se spune că topesc grăsimea abdominală. În plus, nu conţin nici două calorii de bob.

Laptele degresat. Băut dimineaţa, la micul dejun, îţi oferă acea senzaţie de saţietate care te împiedică să mai ronţăi ceva între mese.

Quinoa. Conţine proteine care te satură, având un număr redus de calorii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
cutremur seismograf depositphotos1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net