Calmante fără efecte secundare

Ultima actualizare:

    Un ajutor de încredere pentru tratarea simptomelor balonării este infuzia de busuioc
Un ajutor de încredere pentru tratarea simptomelor balonării este infuzia de busuioc

Durerile de dinţi sau senzaţia de balonare îţi dau bătăi de cap? Poţi înlocui calmantul din farmacie cu ajutoare din natură. Iată câteva remedii pentru a pune durerea pe fugă!

Migrene? Menta te poate ajuta!

Poţi scăpa uşor de migrene cu ajutorul cataplasmelor cu frunze de mentă. Prepari o infuzie dintr-o linguriţă de frunze de mentă la o cană cu apă fiartă, după care aplici sub formă de cataplasme reci pe frunte şi în zona tâmplelor.

Când durerile de cap nu par a se sfârşi, şi infuzia din amestec de plante te poate ajuta. O poţi prepara din 40 g de flori de tei, 40 g de talpa-gâştei şi câte 10 g din flori şi frunze de păducel şi frunze de roiniţă. Adaugă o linguriţă din acest amestec la o cană cu apă clocotită, după care bea câte 2-3 căni pe zi.

Cuişoarele tratează durerile dentare

Usturoiul este un aliat de încredere când vine vorba de insuportabilele dureri dentare. Mestecă un căţel de usturoi în dreptul locului dureros, astfel senzaţia de durere va dispărea treptat.

Şi pulberea de cuişoare te poate ajuta când vine vorba despre durerile de dinţi. Pisează câteva cuişoare şi aplică în carie sau pe măsea pulberea obţinută. Cuişoarele au efect anesteziant, iar durerea va dispărea instantaneu.

Şi amestecul de muşeţel, rădăcină de tătăneasă, pelin şi coada-şoricelului (în părţi egale) poate îndepărta durerea dentară. Pune două linguriţe din acest amestec în 200 ml de apă şi fierbe timp de 30 de minute la foc mic. După răcire, poţi face gargară, ţinând infuzia în gură cât poţi de mult.

Află mai multe trucuri pe clicksanatate.ro

image
image
image
image
image
image
surori minore violate de tata jpg
riduri webp
suspect bataie centrul vechi prins jpg
haine sifonate jpg
tanara batuta centrul vechi alerta jpg
ryanair avion jpg
Incendiu Valencia 22 februarie 2024 Foto AFP 2 jpeg
alimente nesanatoase shutterstock 2195235627 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net