Șapte condimente scad riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculare

Ultima actualizare:

    Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org
Condimentele care reduc riscul îmbolnăvirii de cancer și de boli cardiovasculareSursa Foto: andreiroșu org

Radicalii liberi, care îmbătrânesc organismul, pot fi combătuți de efectul a șapte condimente : salvia, busuiocul, ardeiul iute, ghimbirul, scorţişoara şi şovârful.

Concluzia unui studiu efectuat pe parcursul a zece ani

La această concluzie au ajuns nutriționiștii  de la Universitatea Nebraska  din Lincoln (SUA) în urma unui studiu  realizat într-un interval  de zece ani.  Specialiştii prestigiosului for universitar au constatat că cele şapte condimente au o influenţă pozitivă asupra stării noastre de sănătate atunci când acestea sunt incluse în dietă. Datorită puternicului efect antioxidant, cele șapte condimente, uşor de procurat de la magazinele Plafar, când sunt consumate în stare proaspătă sau uscate, scad riscul îmbolnăvirii de cancer, de boli cardiovasculare şi sunt eficiente pentru o longevitate sănătoasă.      

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Felipe și Regina Letizia la dineul de gală de la Roma, Italia, în rochie de la un brand de masă   profimedia 0945642160 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Șofer la volan  Foto Pixabay jpg
inchisoare medievala jpg
profesor jpg
daniel david ubb fb jpg
phone 292994 1280 jpg
Izvorul de la Manastirea Sf  Dionisie Exiguul si Sf  Efrem jpg
4 front poza mare jpg
cat 7032641 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net