Slăbeşte cu morcovi şi sfeclă roşie
Morcovii «taie» pofta de mâncare
Abundă în beta şi alfa-caroten, două ingrediente care elimină toxinele. Morcovii sunt o sursă bună şi de potasiu, fiind indicaţi în afecţiunile cardiovasculare, dar sunt apreciaţi şi pentru proprietăţile depurative. Reglează microflora intestinală şi elimină paraziţii.
Ţelina favorizează digestia
Absoarbe toxinele şi substanţele cu potenţial cancerigen din organism, favorizând eliminarea rapidă a acestora, stimulând digestia şi acţionând benefic în cazul anumitor afecţiuni ale stomacului, ale pancreasului şi ale ficatului. Ţelina prezintă o mare concentraţie de calciu. Acesta acţionează direct asupra metabolismului, iar grăsimile acumulate vor fi distruse.
Sfecla roşie este un puternic detoxifiant
Sucul e recomandat în curele de detoxifiere. Lichidul stimulează eliminarea rapidă a toxinelor din ficat, iar cura poate dura şi trei săptămâni. E recomandat să bei unul-două pahare de suc pe zi Pe parcursul dietei, nu ai voie sa foloseşti sare pentru condimentarea alimentelor şi trebuie să bei cel putin 2 litri de apă, în fiecare zi.
Iată ce poţi mânca într-o zi. Este gustos, sănătos şi te ajută să şi slăbeşti.
- La micul dejun: O omletă făcută fără ulei, dintr-un ou, la care adaugi o felie de şuncă presată, tăiată bucăţele şi un pahar cu suc de morcovi. - Între mese: Gustările tale pot consta în bucăţi de sfeclă roşie, fiartă sau coaptă. - Pentru prânz: Îţi poţi face de acasă o salată de „crudităţi", alcătuită din morcovi, mere, ţelină, la care poţi adăuga atunci când mănânci, un sos de 100 de grame de iaurt bio sau jumătate de lămâie stoarsă. - La cină: 100 de grame de castraveţi cu lămâie şi 250 de ml cu suc de sfeclă roşie, la care adaugi şi o felie de pâine neagră.