Soluţii vindecătoare cu miere şi propolis

simeon stalpnicul png

Recurgi la miere ori de câte ori te supără tusea, durerile în gât sau vrei să faci să dispară iritaţiile pielii? Combin-o cu propolis şi vei obţine un remediu natural cu eficacitate sporită în combaterea bolilor de sezon. Citeşte în revista „Click! pentru femei“ despre ce afecţiuni este vorba şi cum să foloseşti mierea propolizată!

Contra problemelor respiratorii

Când răcelile uşoare, dar repetate, îţi dau peste cap activitatea de zi cu zi sau când situaţia se complică şi ajungi la afecţiuni respiratorii care nu mai trec, un amestec de tinctură de propolis cu miere are efect antibiotic: inhibă dezvoltarea bacteriilor şi favorizează eliminarea secreţiilor în exces. Luată încă de la primele simptome de răceală, tinctura de propolis, în amestec cu miere, în doze de 3 ml de 2-3 ori pe zi, face ca boala să treacă mai uşor şi mai repede. 

Reduc hiperaciditatea stomacală

Tinctura de propolis are efect cicatrizant şi de reglare a secreţiei gastrice. Pentru a beneficia de aceste proprietăţi, foloseşte tinctură în amestec cu miere şi pâine uscată. Un tratament recomandat celor care suferă de gastrită sau de ulcer constă în combinarea unei linguri de miere cu 15 picături de tinctură de propolis: se întinde amestecul pe o bucată de pâine uscată şi se consmă cu 20 de minute înainte de masă. Dacă te-ai decis să-l urmezi şi tu, ia leacul de 2 ori pe zi şi ţine cura minimum o lună şi cel mult 3 luni.

Ţin departe infecţiile urinare

Propolisul este unul dintre cele mai bune antibiotice naturale şi un excelent antiinflamator. Poate fi utilizat împotriva virusurilor, bacteriilor care provoacă apariţia unor infecţii şi inflamaţii. Prin urmare, este indicat în afecţiunile uro-genitale cum sunt cistita sau nefrita, alături de tratamentul medicamentos prescris de un medic specialist. Într-un pahar mic de apă, pune 25 de picături de tinctură de propolis şi o lingură de miere. Bea-le dimineaţa, pe stomacul gol sau în 3 reprize, de-a lungul zilei, de fiecare dată cu 15 minute înainte de masă.

cub theo rose png
Screenshot (539) png
Kate Middleton (3) jpg
cub mircea bravo png
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
Distrusă de durere, mama copilului a plecat de acasă și s-a spânzurat în pădure. FOTO Facebook
Propaganda rusa Evgheni Satanovski FOTO Captura video jpg
image
image
image
image
halloween 2022 jpg
image png
vladimir putin shutterstock jpg
Meghan Markle și Harry OK Mag (3) jpg
pelerini sf parascheva 4 jpeg
tarom  Mediafax jpg