Știți că mierea combate alcoolismul?


    Terapia cu miere, un remediu care combate alcoolismulSursa foto: Click.ro
Terapia cu miere, un remediu care combate alcoolismulSursa foto: Click.ro

Se spune că alcoolismul este o boală progresivă, fizică, mentală şi, din păcate, incurabilă. În timp, în ciuda efectelor negative care se răsfrâng asupra sănătății sale, dorinţa alcoolicului de a bea ”tării” este obsesivă.

Opinia terapeuților europeni

După numeroase cercetări, terapeuții europeni au constatat însă că, o terapie simplă, pe bază de miere, a dat rezultate spectaculoase în combaterea alcoolismului, o boală deplorabilă. Cura cu miere durează două luni, dar trebuie respectată, fără pauze. Desigur, terapia cu miere este benefică pentru alcoolicii care nu au probleme cu diabetul.

Cum se administrează mierea

Dimineaţa: Înainte de micul dejun se consumă câte cinci linguriţe de miere de albine, mai ales miere polifloră sau miere de cimbrișor.

Până la masa de prânz: Alcoolicul trebuie să bea ceai preparat din pătrunjel şi coajă de portocală, care se prepară astfel: într-un litru de apă se fierb 100 g de pătrunjel şi cinci grame coajă de portocală, până când lichidul scade la jumătate; apoi, ceaiul se îndulceşte cu miere.

Seara, înainte şi după cină: Persoana care urmează această terapie trebuie să bea un ceai preparat din 300 ml apă şi un amestec de plante: mentă, tei, muşeţel şi gălbenele. După două luni de tratament dispare dorinţa de a consuma alcool.

cub bia khalifa fulgy png
horoscop 26 martie jpg
cub bia khalifa png
cub ravan popescu png
cub valentina pelinel png
narcisa suciu si Daria jpg
cub daniel nuță png
maxresdefault jpg
image
image
image
image
image
image
calendar ortodox 2022 29 ianuarie aducere moaste sf ignatie teoforul png
Takashi Jonish romanii au talent jpg
zapada buzauB jpg
atac armat jpg
Viscol puternic în Canada și America de Nord. FOTO Profimedia
calendar ortodox 2022 28 ianuarie Sfantul Efrem Sirul gabriel toma chituc jpg