Sucul de lămâie, excelent pentru piele şi sănătate!

image
Foto: shutterstock

Sucul de lămâie aduce beneficii majore sănătăţii. Pe lângă faptul că este relaxant şi răcoritor, o limonadă este utilă pentru tratarea accidentelor vasculare cerebrale, tratamentul bolilor cardiovasculare, reducerea temperaturii corpului. Acelaşi suc de lămâie este unul dintre cele mai bune tratamente naturale pentru piele.

 • Febră. Sucul de lămâie declanşează transpiraţia şi diminuează febra, de aceea este recomandat să se utilizeze de către persoanele care au răceală, gripă sau febră. 
 • Îngrijirea dinţilor. Aplicat direct pe zonele dureroase ale dinţilor, durerea se poate ameliora. Masajul cu suc opreşte sângerarea gingiilor şi elimină mirosul neplăcut al acestora.
 • Curele de slăbire. Dacă o persoană consumă suc de lămâie amestecat cu apă călduţă şi miere va pierde în greutate.
 • Reumatism. Lămâia are rol diuretic şi poate trata reumatismul şi artrita. Este bună şi pentru îndepărtarea bacteriilor şi toxinelor din organism.
 • Tulburări respiratorii. Sucul de lămâie poate ajuta în terapia problemelor respiratorii datorită concentraţiei bogate de vitamina C.
 • Infecţii ale gâtului. Deoarece are proprietăţi antibacteriene, lămâia ajută la combaterea problemelor legate de infecţii ale gâtului.
 • Hipertensiune arterială. Consumul de suc de lămâie este recomandat persoanelor care suferă de afecţiuni cardiace deoarece conţine potasiu, conform www.sfatulmedicului.ro. 

Pentru piele

 • Coşuri. Natura exfoliantă şi antibacteriană a sucului de lămâie este excelentă pentru eliminarea bacteriilor şi pentru stoarcerea excesului de ulei din pori. 
 • Pete. Poţi folosi sucul de lămâie pentru proprietăţile sale de a oferi strălucire pielii, mai ales dacă ai pete întunecate pe piele. El reduce apariţia cicatricilor şi a altor decolorări. 
 • Pistrui. Sucul de lămâie reuşeşte să facă pistruii mai puţin vizibili, ajutând la amestecarea acestora cu culoarea naturală a pielii. 
 • Îmbătrânire prematură. Antioxidanţii şi alte vitamine din sucul de lămâie sunt capabili să neutralizeze radicalii liberi, să elimine toxinele din piele şi să prevină semnele de îmbătrânire prematură prin reducerea stresului oxidativ. Acest lucru poate stimula, de asemenea, elasticitatea pielii pentru a o menţine tânără mai mult timp, conform www.alegesanatos.ro.
https  www cancan ro wp content uploads 2022 05 vladuta lupau webp
cub octavia geamanu marian ionescu png
Ruxi și cristi mitrea
zanni
img (3) jpg
tudor chirila 2 jpg
surpriza Sursă foto: Pixabay.com
BeFunky collage (26) jpg
Cum a explicat un comandant al separatiștilor pro ruși înfrângerile suferite în Ucraina FOTO Captură Video jpg
autostradaa7 SURSA CNAIR jpg
image
image
image
image
whatsapp pixabay
calendar ortodox 2021 05 octombrie sf misail daniil turnu jpeg
pexels karolina grabowska 6919956 jpg
belly gdec03de07 1920 jpg
beach 1867017 1920 (1) jpg
Salariu - calcule - facturi - bani - facturi FOTO Shutterstock