Trei ceaiuri răcoritoare

Menta hidratează. Un cei de mentă în zilele călduroase este cea mai potrivită băutură. Acesta oferă organismului energie, răcoreşte şi hidratează.   Mai mult, acesta este şi pansament pentru stomac, în caz de probleme digestive.

Rozmarinul tonifică. Un ceai foarte răcoritor este cel obţinut din frunze de rozmarin, ceai verde, flori roşii de hibiscus, măceşe. Efectul tonifiant al frunzelor de rozmarin se îmbină cu proprietăţile antioxidante ale ceaiului verde şi cu virtuţile revigorante ale florilor roşii de hibiscus. Acest ceai are efect tonic, revigorant, antioxidant.

Salcia, antisudorifică. Pentru persoanele care transpiră foarte mult sunt indicate ceaiurile antisudorifice de scoarţă de salcie sau de stejar şi ceaiul de frunze de nuc sau de salvie. Pe lângă faptul că te răcoresc, aceste ceaiuri te ajută şi în transpiraţia excesivă.

Preparaţi corect ceaiurile. Ceaiurile de fructe se prepară prin infuzie. Apa clocotită se toarnă peste plantele pregătite în prealabil. Apoi se lasă timp de un minut. Este recomandat să se folosească o linguriţă cu vârf de plantă la un sfert de litru de apă. După ce infuzia a fost pregătită, se lasă la răcit şi se serveşte cu gheaţă şi lămâie.

zodia care consuma alcool jpg
cub Ramona Olaru și Cătălin Cazacu Natalia Mateuț și DJ Mahony png
cub Andreea Perju png
celine dion jpeg
cub camelia șucu (1) png
meghan markle 4 jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
image
image
image
image
image
image
cub niculae bădălău png
cub lensa animat gif
cub camelia șucu (1) png
baza urs profimedia jpg
Hubert și June au fost înmormântați împreună jpg
masina de spalat jpg