Uită-te în oglindă ca să afli de ce boli suferi!

simeon stalpnicul png
Dacă ai probleme de sănătate, acestea se vor vedea pe fața ta

Forma sau culoarea ochilor, obrajilor, nasului sau buzelor îți pot arăta la ce boli ești predispus sau de ce afecțiuni suferi. De fapt, fața ta reprezintă o adevărată „hartă” a bolilor, spun adepții medicinei alternative, care te învață s-o citești.

1. Ochii. Un iris cu pete poate însemna că absorbţia nutrienţilor în intestine este săracă. Dacă observi un inel de lumină în jurul irisului trebuie să reduci consumul de zahăr şi sare deoarece acesta indică faptul că aveţi un exces din ambele. O culoare gălbuie în ochi poate indica un ficat slab.

2. Partea de jos a ochilor. Ar putea însemna insuficienţă renală. Cearcănele şi pleoapele umflate puţin indică insuficienţă renală. Consumul de apă crescut va ajuta la stingerea focului digestiv provocat de condimentele puse în mâncare. De asemenea, ai grijă să mesteci correct mâncarea. Medicii spun că fiecare îmbucătură trebuie să fie mestecată de aproape 30 de ori înainte de înghiţire, dacă vrem să ne păstrăm stomacul sănătos.

3. Obrajii. Obrajii palizi pot indica un metabolism sărac şi o absorbţie scăzută a elementelor nutritive, precum acidul folic şi fierul. În plus, obrajii sunt legaţi şi de funcția pulmonară, motiv pentru care trebuie să acorzi atenţie sporită respiraţiei şi să iei în considerare exerciţiile de respiraţie.

4. Buza inferioară. Buza de jos poate oferi semne cheie în ceea ce priveşte funcţionarea intestinelor. Dacă apar puncte maro pe ea, asta poate înseamna că ai indigestie şi nivel scăzut de enzime, precum şi posibilitatea de a avea paraziţi în intestinul gros. Adăugarea mai multor probiotice la dieta ta te poate ajuta.

5. Limba. Este pe primul loc în ceea ce priveşte afişarea tulburărilor interne, motiv pentru care ar trebui să te uiţi la ea în fiecare dimineaţă. Rezidul alb circular din mijloc sau din partea din spate a limbii indică o acumulare de toxine în intestine sau colon, ceea ce înseamnă că ar putea fi timpul pentru o detoxifiere.

6. Nasul. Este strâns legat de sistemul circulator, deci, dacă prezinţi erupţii în acea zonă, înseamnă că există o problemă în ceea ce priveşte tensiunea arterială. De aceea trebuie să incluzi mai mulți acizi graşi esenţiali în dieta ta. Așa că este indicat să consumi: avocado, in, ulei de măsline. Evită alcoolul, cafeaua şi alimentele picante!

7.  Fruntea. Încercă să reduci cantitatea de alimente procesate şi de grăsimi din dietă şi mănâncă alimente mai puţin procesate dacă observi schimbări pe fruntea ta.

Kate Middleton, Prințul William, Harry și Meghan Markle (sursa foto OKMag)
kate middleton
colaj mormant elisabeta a II-a
image png
Melania şi Donald Trump
cub anca pandrea png
hot mascat jpeg
Oana Ionita in spital  jpg
Zalomir2 jpg
ips teodosie foto calin gavrilas
image
image
image
image
Melania şi Donald Trump
poluare matasari Foto
michelle si barack obama
kate middleton
dureri menstruale
Prinţul Charles şi Camilla au participat la un festival bavarez şi au ciocnit o halbă de bere în onoarea celui mai nou membru al familiei, Archie Harrison  jpeg