Uite ce poţi trata cu miere şi nuci!

Mierea şi nucile au efecte uluitoare asupra organismului, consumate atât separat, dar mai ales în amestec. Combinaţia dintre acesteadevine un adevărat medicament natural. 

Nucile cu miere pot înlocui numeroase medicamente. Această combinaţie îţi asigură necesarul de vitamine, minerale, proteine, grăsimi şi carbohidraţi, acţionând benefic asupra organismului. Pentru acest remediu natural, ai nevoie de jumătate de kilogram de miere şi jumătate de kilogram de miez de nucă măcinat. După preferinţe, se mai poate adăuga şi sucul de la o lămâie. Ingredientele trebuie amestecate bine, iar din compoziţia obţinută poţi lua câte o linguriţă de trei ori pe zi. Iată ce putem trata cu acest medicament natural, conform www.unica.ro. 

Tensiune şi dureri de cap. Dacă ai tensiune, este recomandat să consumi aproximativ 100 g nuci cu miere în fiecare zi, timp de 45 de zile. Combinaţia te scapă şi de durerile de cap. Împotriva acestei afecţiuni trebuie să iei două linguriţe din tratamentul natural pe zi. 

Insomnie şi ulcer. Amestecul tratează şi insomnia şi te ajută să te vindeci de ulcer. Pentru această problemă de sănătate, tratamentul natural trebuie preparat astfel. Ai nevoie de 20 g miez de nucă pisat, pe care trebuie să le amesteci cu apă fiartă. Vei obţine un fel de lapte în care trebuie să adaugi 2 linguriţe de miere. Dacă ai probleme cu stomacul, bea câte 2-3 linguriţe din această băutură cu câte o oră înainte de fiecare masă.

Efect afrodisiac. Nucile amestecate cu miere au efect afrodisiac. În Grecia sunt folosite în acest sens, iar pe lângă miere şi nuci pun şi iaurt. La început, poţi lua cantităţi mici din acest remediu, pentru a vedea cum te simţi.

Împotriva anemiei. Ai nevoie de 500 g miere, 500 g nuci pisate şi de sucul de la o jumătate de lămâie. Ingre-dientele se amestecă şi se lasă într-un -borcan închis ermetic. Pentru tratarea anemiei se ia câte o linguriţă din acest amestec de trei ori pe zi, cel puţin o lună.

cub anamaria prodan png
cub horoscop 1 gif
foto 1   Marian Olteanu si Denis Hanganu bataieB jpg
Dana Savuica si sora Gabriela, foto OK jpg
cub catalin botezatu png
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg
masina culita jpg
7538113 jpg
Oraș plutitor Foto AT Design Office via The sun webp
image
image
image
image
Culoarea anului 2023 - Viva Magenta, sursă foto: Captură Instagram Pantone
calendar ortodox 2021 5 decembrie sfantul cuvios sava cel sfintit jpeg
shutterstock 2211785457 jpg
foto3 timisoara INQUAM Photos Virgil Simonescu jpg
shutterstock 450568075 jpg
sharoma tzanca uraganu jpg