Uite cum te poate îmbolnăvi carnea!
Multă lume preferă produsele de crescătorie deoarece sunt mai ieftine, dar nimeni nu se întreabă ce efecte au acestea asupra sănătăţii. Fie că e de pui, vită, peşte sau porc, carnea provenită din această sursă e periculoasă.
Carnea de pui
Conţine antibiotice, hormoni de creştere, pesticide. Animalele sunt grav bolnave, au metabolismul dezechilibrat, carnea este toxică.
Organele afectate: ficat, splină, pancreas, glande endocrine.Boli declanşate. Produce inflamaţii ale ficatului şi splinei, alergii, urticarii şi dereglări hormonale, hirsutism, dezechilibre metabolice, deoarece conţine hormoni sintetici pentru creşterea forţată.
Carnea de peşte
Conţine metale grele, pesticide şi hormoni de creştere
Organul afectat: sistemul imunitar şi endocrin.Boli declanşate: intoxicaţii, peştele de crescătorie este crescut forţat cu amestecuri furajere chimice. Peştele pescuit din râuri poluate conţine metale grele şi pesticide periculoase.
Carnea de porc
Conţine antibiotice (peste 80% din producţia de antibiotice e destinată animalelor de crescătorie). Porcii din aceste locuri sunt crescuţi forţat cu amestecuri furajere chimice, hormoni de creştere.
Organe afectate: inimă, vase sanguine.Boli declanşate: ateroscleroză, accident vascular cerebral.
Carnea de vită
Conţine antibiotice şi pesticide. Pentru vânzare se sacrifică doar vacile bătrâne şi bolnave.
Organe afectate: sistem imunitar, rinichi. Boli declanşate: boli autoimune.