Un tract urinar sănătos este condiționat și de o igienă intimă corespunzătoare

image

Zona intimă este una dintre cele mai sensibile părți ale corpului feminin, iar atunci când îngrijirea ei nu este corespunzătoare, te poți confrunta cu simptomele neplăcute ale unei infecții urinare.

Statisticile arată că, una din două femei suferă cel puţin o dată în cursul vieții de o infecţie ginecologică sau urinară,iar recurenţa acestora este de 50% în primele 3-6 luni de la încetarea tratamentului.

Pentru că oricine s-a lovit cel puţin o dată de dilema alegerii produselor pentru igienă intimă, Laboratoarele Fiterman au dezvoltat în gama Uractiv (gama ce depistează, previne și tratează infecțiile urinare) două noi produse: Uractiv Ultra Protect și Uractiv Day by Day, geluri pentru igienă intimă, special dezvoltate pentru nevoile tuturor femeilor, indiferent de vârstă.

Având ingrediente atent selecţionate, gelurile intime URACTIV au rol eficient atât în perioada tratamentului infecţiilor urinare cat si a celor ginecologice.

Uractiv Ultra Protect, recomandat în perioada tratamentelor infecțiilor urinare și ginecologice, calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală, reduce senzaţia de discomfort şi mirosul neplăcut. De asemenea, gelul asigură pH-ul optim de 3,5 și menţine echilibrul florei genital

image

UractivDay by Day poate fi folosit în fiecare zi pentru a întreține sănătatea zonei intime. Uractiv Day by Day calmează iritaţiile şi reface mucoasa genitală,  împiedicând dezvoltarea bacteriilor.

Gelurile nu contin coloranti, parabeni, LSS si fenoxietanol.

Geluri pentru igienă intimă URACTIV®... pentru că sănătatea tractului urinar este condiționată și de o igienă intimă corespunzătoare.

www.uractiv.ro

cub visarion alexa png
weddingfeast 2841610 1920 jpg
vremea octombrie toamna prognoza meteo pensionari parc jpeg
Timisoara Fashion Week (7) Adelina Pestritu jpg
reghecampf si anamaria prodan
Casele comoară sunt la mare căutare. Sursa foto: Playtech
cub anamaria prodan bebeto png
Charles si regina Elisabeta a II-a
Activiștii „Partidul Morților” au organizat un miting la mormântul Mariei Ivanovna și al lui Vladimir Spiridonovici Putin Foto Facebook/ Partidul Morților
port ambarcatiuni jpeg
image
image
image
image
Ceapa 1 jpg
Delia Lugojan, Robert şi Matei jpg
Mariana Mamonova   pe front jpg
calendar ortodox 2021 28 septembrie sfantul cuvios hariton marturisitorul png
whatsapp 1212017 1920 jpg
FotoJet jpg