Usturoiul, bun pentru inimă

Ultima actualizare:

Experţii ne recomandă să-l consumăm în stare naturală, deoarece prin fierbere îşi pierde din proprietăţi.

Producătorii au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piaţă, mai ales, sub formă de capsule şi, consumat zilnic poate reduce cu până la 10% riscul unui atac de cord. Specialiştii au descoperit că alicina, substanţa care dă mirosul înţepător usturoiului, stimulează producerea de substanţe chimice care ajută la relaxarea vaselor sangvine.

image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net