Usturoiul, bun pentru inimă

Ultima actualizare:

Experţii ne recomandă să-l consumăm în stare naturală, deoarece prin fierbere îşi pierde din proprietăţi.

Producătorii au prelucrat usturoiul oferindu-l pe piaţă, mai ales, sub formă de capsule şi, consumat zilnic poate reduce cu până la 10% riscul unui atac de cord. Specialiştii au descoperit că alicina, substanţa care dă mirosul înţepător usturoiului, stimulează producerea de substanţe chimice care ajută la relaxarea vaselor sangvine.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Meghan Markle interviu, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Trump vs  Biden FOTO gettyimages webp
tsunami  jpg
9 george washington shutterstock 423235858 jpg jpeg
casierie banca jpeg
mosmon baia mare jpg
apartament pixabay jpg
Dixville Notch vote jpg
casa fara gard america jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net