Scene scandaloase în Parlamentul României. „Miroși a pălincă!” „Mirosi a prost!” „Te agresez sexual!”

Nervi întinși la maximum în Parlamentul României. Marți, politicienii s-au certat violent, s-au jignit și chiar s-au tras de urechi. George Simion i-a strigat senatoarei Diana Șoșoacă, într-un derapaj uluitor, că o „agresează sexual”. Un membru AUR l-a atacat pe un coleg din UDMR „Miroși a pălincă!”, a strigat acesta, iar replica a venit imediat: „Miroși a prost!”

Captură video
Captură video

Un deputat USR a fost tras de ureche

Scandal după scandal, marți seară, în Parlament. După ce George Simion i-a strigat Dianei Șoșoacă „te agresez sexual”, starea de nervozitate s-a extins și la alți membri ai formațiunii. Deputații Dan Tanasă de la AUR și Daniel Ghiță, membru PSD au mers la grupul parlamentarilor UDMR și s-au luat la ceartă cu aceștia. Scadalul s-a extins și la alte formațiuni. Deputatul Ghiță nu și-a mai putut stăpâni nervii și l-a atacat pe holul Parlamentului pe un deputat USR. L-a tras de ureche, strigându- că și cei de la USR sunt tradători”, potrivit Digi 24.

„- Miroși a pălincă” , „- Miroși a prost”

Dan Tanasă d ela AUR s-a luat de un parlamentar UDMR „Miroși a pălincă, mă!”. Replica a venit ca un bumerang „Papagalule!”, „Miroși a prost, mă”.

Fostul ministru Tanczos Barna, care stătea pe scaun, s-a ridicat nervos și i-a spus lui Tanasă: „Ia terminați odată, plecați de aici!” Cearta a degenerat, parlamentarii de ambele părți și-au aruncat injurii atât în limba română, cât și în limba maghiară.

„Ne luați banul și ne furați teritoriul”, i-a acuzat social democratul Daniel Ghiță pe parlamentarii UDMR.

Fostul ministru al Muncii, Marius Budăi, a intervenit pentru a-l calma pe Ghiță. În tot acest timp, mai mulți parlamentari, inclusiv președintele AUR, George Simion, filmau scenele incredibile cu telefoanele.

„În 1998 am ajuns prima oară aici. Am avut un parlament, o instituție respectată și uitați ce a fost și unde am ajuns, după ce au ajuns circarii în parlament”, a spus mai târziu Tanczos Barna, de la tribuna Plenului, relatează Digi 24.

Scandalul Simion - Șoșoacă

Între președintele AUR George Simion și senatoarea Diana Șoșoacă a avut loc un schimb de replici halucinante.

George Simon, președintele AUR: Asta-i atitudinea voastră...

Diana Șoșoacă, senator: Pleacă de lângă mine, că nu știu ce-ți fac.

George Simion: Te agresez sexual, scroafo!

Diana Șoșoacă: Ce faci, mă, tu?

George Simion: Te agresez sexual.

Diana Șoșoacă: Mă agresezi, tu, sexual, mă? Pe cine agresezi tu, sexual, mă? Nu ți-e rușine, bă violentule? Fătălăii de la AUR. Fă-tă-lă-ul!, fă-tă-lă-ul!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net