Se întâmplă în această noapte. Superluna Albastră are efect magic asupra influențelor malefice

Superluna Albastră din această noapte are efect magic asupra influențelor malefice, asigură astrologii. Luna Plină Albastră din 30 august vine cu schimbări uriașe. Dispar ca prin magie greutățile emoționale care au ținut în loc nativii multor zodii. În același timp, astronomii anunță că fenomenul deosebit va mai avea loc abia în 2037, așa că nu este de ratat.

Luna Albastra jpg

Ce spun antronomii: O combinație extrem de rară

În fiecare lună calendaristică ne putem bucura de energiile încântătoare ale unei Luni Pline. Ea se înalță pe cer în toată splendoarea ei la aproximativ 29 de zile, acesta fiind motivul pentru care avem una singură pe lună. Dar ceva de-a dreptul spectaculos se întâmplă în lunile mai lungi, care au în total 31 de zile. Așadar, două Luni pline marchează începutul și sfârșitul lui august, iar cea de-a doua este numită Luna Albastră.

În noaptea de 30 spre 31 august 2023, pe lângă fenomenul de „Lună Albastră”, va avea loc o „Superlună”, adică o Lună Plină care ajunge la „perigeu”: momentul în care se află cel mai aproape de Pământ.

Această „Lună albastră”, cea de-a doua din luna august, va fi și mai aproape de Pământ, la circa 222.043 mile distanță, făcând-o să pară mai mare pe cer.

Două superluni în aceeași lună calendaristică este un fenomen extrem de rar, o raritate pe care astronomii nu se așteaptă să o mai vadă m ai devreme de 2037.

Ce spun astrologii: O putere nemărginită în fața energiilor negative

Superluna Albastră marchează un nou început promițător, în care toată lumea se va conecta profund la intuiție, motorașul deciziilor înțelepte și care aduc beneficii pe termen lung, spun astrologii.

Luna Plină în Pești din 30 august are o putere nemărginită în fața energiilor negative și le poate ajuta pe zodii să facă o curățenie generală în viața lor.

BERBEC

Acest eveniment astral te va împinge să te gândești la ce îți spune vocea interioară. Vrei să trăiești zile din ce în ce mai bune și să observi că ai parte de o evoluție constantă pe toate planurile, iar intuiția puternică te-ar putea ajuta să îți îndeplinești visul chiar acum. Fă-ți timp pentru a înțelege ce îți dorești cu adevărat.

TAUR

Luna Plină te va face să îți îndrepți atenția către cercul tău social. Nu-ți fie teamă să faci o reevaluare a conexiunilor și să renunți la prieteniile care nu îți oferă confortul emoțional de care ai nevoie. Pune relația cu propria persoană mai presus de orice și lasă acest astru să te umple cu energii pozitive și voie bună.

GEMENI

Această Lună Albastră ar putea să-ți aducă schimbări mari în plan profesional, doar că trebuie să îi permiți acest lucru. Deschide-ți mintea și inima, astfel încât să primești binecuvântările acestei perioade pline de încărcătură emoțională.

RAC

Vei scăpa de toate bagajele energetice negative, mai ales dacă nu sunt ale tale și le-ai preluat de la cei din jur. Acum primești șansa să îți trăiești viața după propriile reguli și să te bucuri de tot ce te înconjoară. Această oportunitate este unică, așa că nu o rata!

LEU

Ai făcut compromisuri pentru persoanele dragi și ai uitat să te gândești la nevoile care strigă tare din interior. Încearcă să îți asculți vocea inimii și să îi oferi sufletului său mici plăceri de care se poate bucura nespus în aceste zile. Fă o prioritate din sentimentele tale și fă-ți curaj să spui „nu” din când în când.

FECIOARĂ

Luna Plină în Pești îți va fi de mare ajutor în plan amoros, acolo unde lucrurile nu merg așa cum ai vrea. Tranzitul acestui astru îți va scoate în cale descoperiri importante despre persoana pe care o placi, făcând totodată comunicarea voastră mai ușoară. A venit timpul să fii și tu fericit/ă în iubire!

BALANȚĂ

Vei uita de obiceiurile tale pentru câteva zile, căci energiile Lunii te vor face să adopți o rutină complet nouă. Chiar dacă nu va fi pentru totdeauna, această schimbare va reuși să îți ofere o nouă perspectivă asupra vieții și asupra lumii. Străduiește-te să nu rămâi permanent agățat/ă de sarcini care te fac nefericit/ă!

SCORPION

O să vezi speranță și iubire peste tot. Contextul astral actual îți aduce un plus de încredere în tine și te face să crezi din nou în iubire. Emoțiile pe care le vei simți vor fi intense, așa că tot ce îți rămâne de făcut este să le transmiți mai departe cum știi tu mai bine.

SĂGETĂTOR

Este posibil să nu te mai simți confortabil în anturajul din care faci parte, iar Luna Plină în Pești îți va da răbdare și înțelepciune. În cele din urmă, vei reuși să rupi legătura cu oamenii care îți dau permanent o stare proastă și care par să te tragă în jos. Asigură-te că elimini din viața ta acele persoane care îți fac rău!

CAPRICORN

Această Lună Albastră te va forța să analizezi cu atenție modul în care te exprimi în fața apropiaților. Pentru că ai impresia că aceștia îți pot tolera orice, ai tendința să exagerezi și să ridici tonul. O voce interioară îți va spune când ai întrecut măsura și vei încerca să îți temperezi caracterul vulcanic.

VĂRSĂTOR

Te gândești mereu la viitor și încerci să obții o stabilitate financiară pe care știi și tu că nu o poți obține dacă nu trăiești în prezent. Luna Nouă în Pești îți va deschide ochii și te va convinge să îți asculți intuiția care spune: muncește acum, bucură-te mai târziu! În loc să îți imaginezi cu groază ceea ce urmează, poți să lupți pentru a schimba destinul.

PEȘTI

Este momentul să strălucești! Energiile acestui eveniment astral te vor convinge să îți acorzi mai mult timp și să te bucuri de lucrurile care îți aduc plăcere. Instinctul te va ajuta să rămâi deschis/ă la oportunitățile pe care ți le oferă Universul și să le folosești pe toate în avantajul tău.

Această Lună Plină este reprezentată de culoarea infinitului (albastru), așa că tot ce îți rămâne de făcut, indiferent de zodia ta, este să visezi departe și să înlături toate limitele care-ți stau în cale.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cristian muresan 4 jpeg
image
image
image
image
image
image
bebelus bona imagini jpg
mana maicii domnului jpg
ploaie jpg
ion luca caragiale captura video jpg
church 407846 1280 jpg
liturgy 5003278 1280 jpg
cel mai lung cuvânt din lume jpg
ATM jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net