Sfârșit brutal pentru doi tineri de 19 ani. Au pornit într-o cursă mortală cu motociclete enduro

Teribilism fatal. Doi tineri de 19 ani au murit în timpul unei curse motociclete enduro. Aceștia conduceau în viteză pe un drum de pământ din judeţul Braşov. Nic iunul nu avea permis și niciunul nu purta cască.  Accidentul a avut loc în localitatea Holbav şi a fost anunţat la 112. 

Doi tineri de 19 ani au murit după ce s-au ciocnit frontal cu motocicletele. Foto: IPJ Brașov
Doi tineri de 19 ani au murit după ce s-au ciocnit frontal cu motocicletele. Foto: IPJ Brașov

S-au ciocnit frontal

Mai multe echipaje de salvare s-au deplasat la fața locului imediat după apelul la 112. Pentru cei doi tineri, însă, nu s-a mai putut face nimic. Rănile suferit în impact au fost prea grave și niciunul nu a supraviețuit. 

„Imediat după sesizare, echipaje de intervenţie s-au deplasat în zona indicată şi au constatat că, pe o cale de acces neamenajată circulaţiei rutiere, se află două motociclete de tip enduro răsturnate, iar lângă acestea erau doi tineri care prezentau leziuni corporale, pentru care s-au efectuat manevre de resuscitare.

Din primele date obţinute după efectuarea cercetărilor la faţa locului, a reieşit că cei doi tineri, de 19 ani, ambii din localitatea Holbav, ar fi plecat cu motociclete de la o proprietate din apropiere, iar în timpul conducerii pe un drum de pământ, vehicule s-au ciocnit frontal, impact care a dus la decesul celor implicaţi”, a transmis, vineri, IPJ Braşov.

Un lanț de greșeli

Cei doi tineri, de numai 19 ani au făcut greșeală după greșeală.

Polițiștii au stabilit că tinerii nu purtau echipamente de protecţie, nu aveau pe cap cască de protecţie, iar vehiculele nu erau destinate deplasării pe tip de noapte, întrucât nu erau construite cu sistem de iluminare, acestea nefiind destinate circulaţiei pe drumurile publice. Mai mult, niciunul dintre ei nu avea permis de conducere.

”În cauza penală deschisă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă urmează a se stabili toate aspectele şi circumstanţele care au dus la producerea accidentului, ancheta efectuându-se sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Zărneşti”, a precizat IPJ Braşov.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mircea Fechet, ministrul Mediului și Nicolae Ciucă, președintele Senatului, participă la evenimentul de lansare a Sistemului Garanţie-Returnare RetuRO la un supermarket din București. FOTO Inquam Photos / George Călin
image
image
image
image
image
image
locuri jpg
Emitere tichet de reciclare jpg
where is the snowman in the picture jpg
trandafiri, freepik jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
carte veche jpg
branza jpg
sebastian si roberta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net