A murit medicul Călin Doboș, chirurgul vedetelor, într-un grav accident de circulație. A fost spulberat de pe motocicletă, pe podul Basarab

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

A murit Călin Doboș, cunoscut drept chirurgul estetician al vedetelor din România, într-un accident de circulație. Medicul se afla pe o motocicletă.

Călin Doboș a murit!
Călin Doboș a murit!

A murit medicul Călin Doboș

Medicul Călin Doboș a murit într-un accident de circulație produs pe podul Basarab. Apropiații spun că tragedia s-a întâmplat din cauza unui șofer care conducea o mașină care l-ar fi lovit din plin, fiind spulberat de pe motocicletă direct într-un stâlp. Motocicleta a aterizat la zeci de metri.

Citește și: Divele operate de Călin Doboș! Care au fost cele mai fidele cliente din showbiz?

image

Pe de altă parte, autoritățile susțin că medicul Călin Doboș a pierdut, de fapt, controlul motocicletei și a ricoșat în stâlpul din beton, lucru care i-ar fi cauzat lovituri care i-au adus moartea. Medicul Călin Doboș avea 48 de ani, era căsătorit și era tatăl unui băiat de 19 ani.

Iată și: Bianca Drăgușanu, în lacrimi, copleșită de durere, după moartea chirurgului Călin Doboș: «Nu-mi revin»

Motocicleta lui Călin Doboș a fost aruncată zeci de metri în timpul impactului
Motocicleta lui Călin Doboș a fost aruncată zeci de metri în timpul impactului

„La data de 26 octombrie, în jurul orei 12:00, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Grozăvești.

Un bărbat în vârstă de 48 de ani, a condus o motocicletă pe Șos. Grozăvești dinspre Piața Leu, iar la un moment dat ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers și a căzut pe partea carosabilă.

În urma impactului, conductorului moto i-au fost aplicate manevre de resuscitare la fața locului, din nefericire fără rezultat favorabil, fiind declarat decesul acestuia. Cercetările sunt continuate de către Brigada Rutieră sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului de circulație.”, se arată în comunicatul Poliției. 

Circulația a fost restricționată în zonă
Circulația a fost restricționată în zonă

Călin Doboș era esteticianul vedetelor, iar printre divele care au ajuns în cabinetul lui medical se numără Bianca Drăgușanu, Elena Ionescu, Cristina Spătar, Claudia Ghițulescu, regretatul Răzvan Ciobanu, Andreea Tonciu, Raluca Podea, Nicoleta Luciu.

Condamnat la închisoare pentru moartea unei paciente

Medicul Călin Doboș a fost condamnat la trei ani de închisoare pentru uciderea din culpă a unei paciente. După ce a primit verdictul, chirurgul vedetelor ar fi încercat să scape din țară, însă a fost prins la Vama Nădlac și dus în arest.

De altfel, decizia judecătorilor a inclus și suspendarea dreptului de liberă practică, după ce, în urmă cu șapte ani, a făcut ilegal o operație de liposucție fără licență. La scurt timp, femeia a murit. Întâmplarea a avut loc într-o clinică privată din Galați.

La 20 de zile după intervenția chirurgicală făcută de Călin Doboș, femeia (36 de ani), originară din Brăila, a decedat.

Sentinţa Curţii de Apel l-a condamnat la 3 ani de închisoare cu executare şi interzicerea dreptului de a profesa timp de 4 ani.

Atunci, rudele femeii au cerut despăgubiri de 1 milion de euro. „A fost ajutorul meu. Acum, în februarie, trebuie să mă pregătesc de pomană. Bani nu am”, a spus mama victimei.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net