Sora lui Donald Trump a murit. Fostul președinte nu a vorbit despre deces

Ultima actualizare:

Maryanne Trump Barry, sora cea mare a fostului președinte SUA, a murit luni, 13 noiembrie, la 86 de ani. O dată cu Maryanne, Donald Trump își pierde cel de-al treilea frate. Cel mai mare dintre frați a murit în urma unui atac de cord în 1981, la doar 42 de ani, iar cel mai dintre cei patru frați a murit în 2020 la vârsta de 71 de ani. Maryanne Trump Barry a fost numită de Ronald Reagan judecător la tribunalul districtual din New Jersey, transmite Reuters.

image

Sora lui Donald Trump a murit singură în casă

Maryanne Trump Barry a fost găsită fără viață, în propria casă luni, 13 noiembrie, iar decesul acesteia a fost confirmat de fiul fostului președinte SUA.

Departamentul de Poliţie din New York a declarat că o femeie în vârstă de 86 de ani a fost găsită inconştientă într-un apartament de pe Fifth Avenue. O anchetă este în curs de desfăşurare.

Când am ajuns aici în această dimineață, am aflat că mătușa mea a murit”, a declarat Donald Trump Jr. reporterilor în fața unui tribunal din Manhattan, unde depunea mărturie în procesul pentru fraudă civilă al tatălui său.

Este evident o zi grea, dar, din păcate, asta este viața”, a spus el.

Donald Trump nu a comentat decesul

Relaţia fostului preşedinte cu sora sa mai mare a fost tensionată spre sfârşitul preşedinţiei lui Trump, când nepoata lui Donald Trump, Mary, a publicat o carte şi a dat publicităţii înregistrări audio făcute de ea cu mătuşa ei, Maryanne, în care aceasta îl critica aspru pe fratele ei mai mic şi spunea că nu are niciun fel de principii.

Donald Trump nu a comentat în niciun fel decesul surorii lui, iar un purtător de cuvânt al fostului preşedinte a refuzat și el să comenteze.

Maryanne Trump Barry a fost numită în 1983 de preşedintele de atunci, Ronald Reagan, în postul de judecător la tribunalul districtual din New Jersey, iar ulterior a devenit judecător la Curtea de Apel. Ea s-a pensionat în 2019.

Barry a fost vizată de o anchetă privind o conduita judiciară necorespunzătoare legată de presupuse tranzacţii fiscale şi financiare frauduloase făcute de tatăl şi fraţii săi.

Ancheta a fost închisă fără o concluzie atunci când Barry s-a retras în februarie 2019.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tv rusia jpg
image
image
image
image
image
image
papua noua guinee istock jpg
test jpg
lucrari valea oltului jpg
5 front Arsenie Boca jpg
upu spital tg jiu7 jpeg
Frigider FOTO Shutterstock jpg
otel inoxidabil vase istock jpg
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net