Comori antice descoperite pe proprietatea lui Donald Trump. Cum au ajuns în posesia fostului președinte american

Ultima actualizare:

Dacă am face o listă cu știrile bizare, ori controversate, care ne-au ieșit în cale de-a lungul ultimilor ani, probabil că vom obseva rapid un numitor comun: în majoritatea dintre acestea va fi menționat numele lui Donald Trump. Ei bine, această știre nu face excepție de la regulă! Mai multe artefacte antice trimise de către Israel în Statele Unite, pentru a putea fi admirate la un eveniment organizat la Casa Albă, au ajuns, de fapt, în casa fostului președinte american, la  Mar-a-Lago.

Nu se știe cum au ajuns artefactele în posesia lui Trump
Nu se știe cum au ajuns artefactele în posesia lui Trump

Probabil că dacă am face o listă a tuturor știrilor bizare, ori controversate, care ne-au apărut în față de-a lungul ultimilor câțiva ani, probabil că am reuși să distingem, destul de rapid, un numitor comun: Donald Trump. În majoritatea dintre evenimentele care au stârnit furie, ori consternare, în ultima perioadă, fostul președinte american este implicat fie direct, fie prin intermediul fanilor săi din Statele Unite. Ei bine, dacă sperați că această știre vine cu o „surpriză”, ne temem că, în realitate, Donald Trump este, iarăși, subiectul de controversă.

Mai precis, potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, mai multe artefacte antice au fost trimise de către Israel în Statele Unite, pentru a putea fi admirate în cadrul unei expoziții de la Casa Albă. Însă, destinația finală? Proprietatea privată a fostului președinte american, la Mar-a-Lago. Se pare că ar fi vorba despre mai multe antichități din colecția națională a Israelului, precum diferite lămpi cu ulei, din ceramică. Acestea ar fi trebuit să fie expuse în cadrul evenimentului de aprindere a lumânărilor de Hanuka, la Casa Albă.

Pandemia a blocat artefactele în Statele Unite

Se pare că aceste antchități se aflau în America încă din 2019, dar, din cauza pandemiei, au rămas blocate în Statele Unite. Ele trebuiau să fie păstrate de către Saul Fox, până la revenirea la normal, în privința transportului. Acesta participase la evenimentul de la Casa Albă, însă, oficialii din Israel au aflat cu stupoare că artefactele nu mai sunt în posesia lui Saul Fox.

Acestea au fost descoperite în urma raidului FBI de la Mar-a-Lago, proprietatea lui Donald Trump. Deocamdată nu se știe cum au ajuns artefactele în posesia fostului președinte.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Jim Caviezel FOTO Pixshark
image
image
image
image
image
image
Balamuc jpeg 2 jpeg
index (1) webp
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net