Locul din România unde au fost descoperite bombe din Al Doilea Război Mondial. Autoritățile au sosit imediat

Ultima actualizare:

Atunci când vă aflați în natură, pe un câmp, cam ce v-ați aștepta să vedeți în jur? Diverse cereale sau alte produse agricole? Flori? Sau, poate, insecte, care fie zboară, ori mișună prin pământ? Ei bine, indiferent ce răspundeți, cu siguranță nu va fi ce s-a descoperit pe un câmp din județul Vrancea: bombe din Al Doilea Război Mondial! Află mai multe detalii alături de Click!

Autoritățile au ridicat muniția
Autoritățile au ridicat muniția

În județul Vrancea, pe un câmp, s-au găsit bombe din Al Doilea Război Mondial. Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, asemenea vestigii înfricoșătoare apar adesea la suprafață și nu ese exclus să găsim proiectile chiar și din Primul Război Mondial. Adesea, ele sunt descoperite întâmplător, de către oamenii care merg pe câmp pentru diversele munci agricole, ori pentru construcția vreunei noi clădiri. Câteodată, asemenea muniție periculoasă a fost descoperită chiar și complet accidental.

Muniție din Al Doilea Război Mondial, descoperită în Vrancea

Conform sursei, de-a lungul ultimelor 24 de ore, cei de la Inspectoratul pentru situații de Urgență Vrancea au dus la bună îndeplinire 3 misiuni de asanare. Acestea au fost efectuate în localitățile Panciu, Pufești, cât și Garoafa.

În urma acestor misiuni, autoritățile au reușit să ridice mai multe elemente de muniție, cum ar fi grenade, bombe, ori proiectile descoperite de către oameni. Aceste vestigii sunt din Al Doilea Război Mondial.

Desigur, muniția a fost dusă la un depozit, iar, în cele din urmă, va fi distrusă. ISU Vrancea sfătuiește cetățenii care găsesc un asemenea obiect să asigure zona, fără să atingă cumva muniția, iar apoi să sune la 112.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net