Bărbat din Cluj, reținut de poliție după ce a amenințat pe internet că are arme și muniții

Nici nu începuse războiul din Ucraina că mințile unui  bărbat de 32 de ani din Câmpia Turzii o luaseră razna. Acesta a postat pe internet un filmuleț în care spune că are mai multe arme și muniție și că le va folosi în public. 

politia 1 jpeg

Dacă a vrut doar să facă o glumă pentru a ieși în evidență sau pur și simplu individul are probleme psihice rămâne de văzut. Cert este că, joi dimineață, acesta a fost luat pe sus de mascații care au căutat în locuința acestuia bunurile interzise.

Individul de 32 de ani a postat un clip video pe Facebook în care amenința că deține arme și muniție și că nu va ezita să le folosească în public. Mai mult, bărbatul a înjurat instituțiile publice.

Din cercetări a reieşit faptul că la data de 19 februarie a.c., cel în cauză ar fi realizat un material video pe o platformă de socializare în mediul online, afirmând faptul că deţine arme şi muniţii pe care le va folosi în public, totodată, adresând cuvinte şi expresii jignitoare la adresa instituţiilor publice”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Cluj, conform adevarul.ro.

Ce a găsit Poliția acasă la acest individ  

Însă, în urma perchezițiilor efectuate de oamenii legii, în locuința individului nu au fost găsite nici arme, nici muniție. Totuși, în baza probatoriului administrat, poliţiştii l-au reţinut pe cel în cauză pentru 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice, fiind depus într-un Centru de Reţinere şi Arestare Preventivă.  

O amplă acțiune a avut loc la nivel național, la mijlocului lunii decembrie 2021, în cadrul unui dosar penal privind deținerea ilegală de arme. 26 de percheziții au avut loc, după cum urmează: 11 percheziţii domiciliare în judeţele Ilfov, Olt, Dolj, Mehedinţi şi Suceava, pentru scoaterea din circuitul ilegal a unor arme de foc supuse autorizării, deţinute ilegal, și alte 15 în Prahova, Arad, Ilfov, Cluj, Vrancea, Brăila şi Gorj pentru administrarea probatoriilor, din dosarele penale instrumentate ce au ca obiect săvârşirea infracţiunilor la regimul armelor, explozivilor şi substanţelor periculoase.

Puteți urmări știrile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
vinerea mare 2024 jpg
Metrou Basarab 2048x2048 jpg
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net