Criza din Ucraina se intensifică. Copiii învață să folosească arme reale

Tinerilor li s-a arătat cum să folosească arme reale în timpul unei zile de antrenament pe terenul unei fabrici abandonate din Kiev, în cursul zilei de luni. 

Sursă: Shutterstock
Sursă: Shutterstock

Copiii din Ucraina sunt instruiți cu privire la modul de utilizare a puștilor de asalt, pe măsură ce temerile de o invazie rusă iminentă cresc, informează The Mirror.

Tinerilor li s-a arătat ieri cum să folosească arme reale în timpul unei zile de antrenament pe terenul unei fabrici abandonate din Kiev.

În timp ce unii au fost văzuți luptându-se să țină puștile grele de asalt, alții au fost antrenați cu replici din lemn ale AK47 rusești.

Copiii au parcurs o cursă cu obstacole și au aflat informații despre strategiile militare

În timpul evenimentului, care a fost destinat tuturor vârstelor, copiii au parcurs o cursă cu obstacole într-o clădire abandonată înainte de a afla despre strategia militară și primul ajutor de urgență.

Într-un studiu realizat de cercetătorii de la Institutul de Sociologie din Kiev, jumătate din locuitorii Ucrainei au spus că se va împotrivi trupelor rusești. 

Boris Johnson, viiztă în Ucraina

Putin a adunat peste 100.000 de militari la granița cu vecinii săi din estul Europei și continuă să transfere resurse suplimentare în prima linie. Nu este clar dacă intenționează să facă vărsare de sânge sau dacă speră să folosească amenințarea cu războiul pentru a evita sancțiunile nefavorabile și pentru a îngrădi NATO să refuze să accepte Ucraina ca membru.

Dar Boris Johnson, care aterizează astăzi în Ucraina, ca parte a eforturilor de soluționare a crizei, a transmis că o invazie rusă va fi „rezistată cu amărăciune și vărsare de sânge”.

Mesajul lui Boris Johnson pentru Vladmir Putin

Vorbind la Tilbury, Essex, Boris Johnson a spus: „Ceea ce îi voi spune președintelui Putin, așa cum am mai spus, este că toți trebuie să ne dăm înapoi de la graniță. Cred că Rusia trebuie să se retragă de la granița cu Ucraina".

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
fugar jpg
Explozie de culoare în Grădina Botanică  FOTO: Complexul Muzeal de Științele Naturii Galați
gara de nord jpeg
nadia jpg
Joe Biden FOTO Profimedia
monede pexels jpg
concert pixabay jpg
ambuteiaj   masini viniet apentru bucuresti jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net