Sora Nicoletei Luciu face lumină în cazul «amantei»: «Se minte foarte ușor cu televizorul»

image
Iuliana Luciu nu crede într-o legătură amoroasă între Zsolt Csergo și Kinga Sebestyen.

Iuliana Luciu a vorbit la emisiunea Acces Direct de la Antena 1 despre cum au decurs discuțiile în familia surorii ei după izbucnirea scandalului cu presupusa amantă a lui Zsolt Csergo.

Sora mai mică a Nicoletei a spus că nu cunoaște în detaliu ce i-a spus Zsolt soției lui, dar că lucrurile sunt destul de clare.

”Se știe că se minte foarte ușor cu televizorul. Zsolt a fost acolo la o întâlnire de afaceri și probabil a băut. Oricum, se vede pe filmare că ea (Kinga, presupusa amantă - n.r.) sare de gâtul lui”, a explicat Iuliana.

Ea a povestit și cum a reacționat mama Nicoletei după ce a văzut imaginile de pe iahtul din Croația: ”Zsolt i-a spus despre ce e vorba și s-a liniștit”.

Iuliana Luciu a mai precizat că nu crede că pe iaht s-a întâmplat ceva intim între Zsolt și Kinga, întrucât se cunosc de mulți ani ca parteneri de afaceri și în plus el nu ”s-ar coborî atât de mult”.

cub theo rose png
claudia patrascanu copii png
ingrijorare
cub mircea bravo png
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Kate Middleton
8 kanye west shutterstock 477795043 jpg jpeg
cheibicaz Sursadansofronia jpg
Giorgia Meloni FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg