Soţia lui Claudiu Bleonţ nu este supărată pe Nadine: «Este ca sora mea»

Ultima actualizare:

    Actorii Andra Negulescu şi Claudiu Bleonţ
Actorii Andra Negulescu şi Claudiu Bleonţ

Andra Negulescu, soţia lui Claudiu Bleonţ, nu este supărată pe Nadine, după ce mulatra l-a acuzat pe actor de hărţuire sexuală.

Soţia lui Bleonţ spune că Nadine este ca o soră pentru ea şi pune reacţia ei pe seama stării de oboseala.„Eu nu consider asta o acuză din partea ei şi nu consider că aceste lucruri trebuie discutate atâta vreme cât nu definim hărţuirea sexuală şi nu avem probe... Cum să am resentimente faţă de ea? Pot să înţeleg că există momente de oboseală pe care şi eu le-am avut,  am plecat de la repetiţii şi m-am supărat şi chestii de genul ăsta. Sunt momente de oboseală, dar fiecare echipă, indiferent de domeniul în care lucrează, cunoaşte aceste lucruri: oboseală, stres, reveniri, prietenie... este o echipă de teatru”, a declarat soţia lui Claudiu Bleonţ, pentru emisiunea „Poveştiri Adevărate”, de la Acasă TV.

Mai mult, Andra spune că îşi doreşte ca Nadine să revină la sentimente mai bune şi să joace în continuare în piesa „Amedeu sau scapi de el cu greu”, alături de Claudiu Bleonţ.

simeon stalpnicul png

„Noi am lucrat patru luni, eu nu vreau să cadă lucrul ăsta într-o treabă serioasă. Nu vreau să vorbim despre această relaţie cu Nadine ca şi cum ar fi duşmănoasă, este prietena mea, este ca sora mea. Este într-o echipă de teatru, suntem mai mulţi oameni acolo, nu este singură, nu este atacată, nu i se întâmplă nimic... Nadine este într-o fază foarte obosită. Am trecut şi eu pe acolo, am fost actriţă, am jucat timp 8 ani şi am trecut prin faze de deprimare, după ce mi-am încheiat un rol, şi mai ales în perioada de vară actorii sunt foarte deprimaţi... Nadine este o actriţă formidabilă şi vreau să joace în continuare”, a adăugat Andra Negulescu.

Citeşte şi:

DEZVĂLUIRI ŞOCANTE: Nadine, hărţuită sexual de Claudiu Bleonţ: «Urla să deschid, să mă f**ă: Nadine, tu te mai f**i cu mine?»

Andrei Duban îi ia apărarea lui Claudiu Bleonţ: «Totul e o strategie de marketing»

image
image
image
image
image
image
litoral 1 mai jpeg
cafeneaua veche bucuresti jpg
batalie oarba mures jpg
Horia Constantinescu scaled webp
top10 art geronimo jpg jpeg
controlor tren jpg
postas greva jpg
Paine mucegaita jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net