Suspecţi de tâlhărie, reţinuţi de poliţişti şi trimişi în judecată

La data de 19 octombrie a.c., poliţiştii de la Secţia 15 Bucureşti i-au identificat pe S.I de 22 de ani şi D.B de 23 de ani, ambii din Botoşani, şi i-au reţinut pe cei doi bărbaţi, care, în aceeaşi zi, sustrăseseră bijuterii din aur de la o societate comercială din Bucureşti. Aceştia au pătruns cu feţele acoperite în interiorul societăţii şi, după ce au agresat-o fizic pe vânzătoare, au plecat cu bijuteriile în valoare de peste 40.000 de lei.

Potrivit sursei citate, în urma investigaţiilor poliţiştii au obţinut indicii care au condus la concluzia că bărbaţii ar putea fi şi autorii altor infracţuni similare, motiv pentru care dosarul a fost preluat de către procurori ai Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie - Secţia de Urmărire Penală şi Criminalistică şi poliţişti din Inspectoratul General al Poliţei Române - Direcţia de Investigaţii Criminale.

Infractor notoriu

Extinzându-se cercetările, s-a ajuns la concluzia că S.I. ar putea fi autorul a încă două infracţiuni de furt comise în judeţul Iaşi. Prima, la data 28 august, când, în timp ce se afla într-un magazin de vânzări telefoane din Iaşi, i-a solicitat vânzătoarei să îi prezinte unul dintre cele mai scumpe telefoane, iar după ce i-a fost înmânat, a fugit luând cu el şi aparatul.

Al doilea furt de care este suspectat tânărul s-a petrecut la data de 8 octombrie, când, având faţa acoperită cu o bucată de ţesătură, a intrat într-o casă de amanet din Iaşi, unde a spart geamul unei vitrine şi a sustras 15 lănţişoare din aur, în greutate de peste 200 grame, cu o valoare totală de 15.000 lei.

Până în acest moment, prejudiciul cauzat a fost recuperat în proporţie de 80%.

Rares Prisacariu 3 Romanii au talent foto Pro TV jpg
10 dana budeanu verdict stil carmen bruma si mircea badea jpg jpeg
serban pavlu captura podcast la mijloc jpg
Charles, William și Harry jpg
vedete jpg
Demi Rose s a fotografiat într o ținută sumară jpg
Zodia care se îndrăgostește în luna februarie. Sursă foto: Pixabay
cub vali vijelie png
image
image
image
image
image
image
maxresdefault jpg
gabriel mardale jpg
calendar ortodox 2021 30 ianuarie trei ierarhi mihai coman jpeg
case ieftine ungaria jpg
wild bear selfie Colorado  jpg
Iarna extremă a făcut victime în Afganistan jpg