Ai un iPhone din prima generație acasă? Te poți îmbogăți peste noapte. Valorează sute de mii de dolari

Telefoanele vechi fpcute de compania americană Apple sunt acum la mare căutare! Un iPhone sigilat de primă generație, din 2007, a fost vândut la licitație cu 190.378 de dolari, de 300 de ori mai mult decât prețul de vânzare inițial. Modelul de 4GB, cumpărat la acea vreme cu 599 de dolari, se află într-o stare excepțională, fiind încă în ambalajul original, conform casei de licitații LCG.

Iphone 4GB 2007
Telefonul sigilat a fost cumpărat cu 599 $, în 2007 (Foto: GettyImages)

Dispozitivul a fost descris ca fiind un obiect de colecție popular de înaltă clasă și extrem de rar. Licitația a început de la 10.000 de dolari și a strâns 28 de oferte, până când s-a adjudecat pentru un cumpărător generos care a dat aproape 200.000 de dolari pe el. Această „raritate” și „producția sa limitată” au făcut telefonul atât de rar și valoros.

LCG Auctions a mai vândut un alt iPhone de primă generație, în luna februarie, pentru 63.356 de dolari. O altă companie, Wright Auctions, a vândut unul pentru 40.320 de dolari, relatează ziarul britanic The Guardian.

Anul acesta se împlinesc 16 ani de când directorul executiv al Apple, regretatul Steve Jobs, a prezentat iPhone-ul la Macworld din San Francisco, California, pe 9 ianuarie 2007, spunând: „Astăzi, Apple va reinventa telefonul. Vom scrie istorie!”.

iPhone-ul a devenit rapid cel mai de succes produs al companiei Apple și a fost numit invenția anului 2007 de către revista Time. Modelul 4 GB a fost scos de pe piață la scurt timp după lansare din cauza vânzărilor totale întârziate și a lansării unui model nou, de 8 GB, cu spațiu de stocare dublu pentru doar 100 de dolari în plus.

Alte obiecte rare Apple sau relicve ale vieții lui Jobs s-au vândut, de asemenea, la licitație la prețuri uriașe. În noiembrie, un cumpărător a cheltuit peste 200.000 de dolari pe o pereche de sandale Birkenstock vechi deținute și purtate de Jobs – stabilind un record pentru cel mai mare preț plătit vreodată pentru o pereche de sandale la licitație, conform casei de licitații Julien’s Auctions.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
ambulanta jpg
loc de munca, 700 de lei pe zi, freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net