Între iPhone și Samsung, care este cel mai bun telefon al anului 2022?

Anul curent a adus pe piață un număr impresionant de telefoane și device-uri care au uimit fie prin inovație, fie prin design sau calități tehnice. Dintre acestea, brandurile Samsung și iPhone au dominat clasamentele. Citește în continuare pentru a afla care sunt caracteristicile ce au marcat domeniul tech în anul 2022. Care este cel mai bun telefon de pe piață la momentul de față?

Oferta de smartphone-uri din 2022 e marcată de o concurența acerbă. Foto: Pexels.com
Oferta de smartphone-uri din 2022 e marcată de o concurența acerbă. Foto: Pexels.com

Samsung Galaxy Ultra S22

Considerat a fi varianta actualizată și mult îmbunătățită a apreciatului Samsung Galaxy Note, acest model de telefon a cucerit piața datorită camerelor și a display-ului. Remarcat la nivel mondial pentru totalitatea caracteristicilor sale, Samsung Galaxy Ultra S22 este considerat a fi unul dintre cele mai performante telefoane ale anului.

Dispozitivul beneficiază, pentru prima dată în istoria Galaxy S, de S Pen încorporat, astfel că nu va trebui să îți faci griji de amplasarea acestuia. Performanța display-ului este menținută prin utilizarea sistemului AMOLED 2X cu Vision Booster care face ca pozele, textele și imaginile afișate să poată fi urmărite cu ușurință indiferent de circumstanțele meteo și poziționarea telefonului.

Citește și: Top 6 noutăți Samsung în materie de televizoare

Dispozitivul beneficiază și de cea mai performantă cameră foto de până acum, pentru ca tu să te bucuri de performanțele unui aparat foto profesional, atât pe timp de zi, cât și timp de noapte, chiar din telefonul tău. Ai acum posibilitatea de a edita fotografiile tale cu ajutorul funcției de Photo Eraser, prin care elementele nedorite din poza pot fi șterse și Photo Remaster, care îți va permite să editezi cu ușurință fiecare colț al fotografiei, pentru ca aceasta să arate întocmai cum dorești tu.

iPhone 14 Pro

Acest model de iPhone a făcut istorie în divizia sa prin introducerea unui Always-On Display, caracteristică mult apreciată de utilizatori. Însă aspectul cu adevărat inovativ al acestui nou tip de iPhone este securitatea - și nu doar în materie de date.

Apple a lansat, recent, noua generație de dispozitive. Foto: Pexels.com
Apple a lansat, recent, noua generație de dispozitive. Foto: Pexels.com

Dispozitivul este dotat cu funcția Apel de Urgență prin Satelit care permite deținătorului să efectueze un apel către serviciile de urgență în lipsa semnalului. Totodată, în situația în care circumstanțele fizice nu îți permit să efectuezi un apel, telefonul tău, în urma detectării unui accident, va suna automat la 112.

Vezi și: Soluție pentru probleme de umiditate mare în casă? Sisteme de ventilare cu beneficii multiple

Cu un senzor de până la 65% mai mare decât iPhone 13 Pro, noul model promite o calitate a detaliilor incomparabilă. Dă frâu liber imaginației și creativității tale în CinemaMode, care înregistrează la standarde utilizate chiar de industria cinematografică – 4K HDR la 24 cadre pe secundă. Toate aceste performanțe, dar și multe altele, sunt asigurate de cipul de ultimă generație, A16 Bionic.

Pentru ca tu să te bucuri de telefonul tău și toate caracteristicile sale e nevoie de o baterie pe măsură și, spre fericirea tuturor, iPhone împlinește cu brio și această nevoie. iPhone 14 Pro este, cu adevărat, unul dintre dispozitivele demne de titlul Telefonul Anului. Dacă însă nu ești sigur că dorești să investești în acest model Pro, poți oricând să apelezi către beneficiile modelului iPhone 14, disponibil pe Altex.ro.

Nu rata nici: TOP 5 lucruri de care trebuie să ții cont înainte de a-ți cumpăra un smartwatch

Ambele modele sunt la fel de bune și te vor ajuta în sarcinile tale de zi cu zi.

Bătălia dintre iPhone și Samsung a fost mereu acerbă, însă acum, a atins noi cote. La final de zi este nevoia și dorința utilizatorului cea care face diferența și poate desemna cel mai bun telefon al anului.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
Organizezi un grătar la tine acasă  Iată ce să NU ți lipsească! jpg
Zodiac - horoscop FOTO Shutterstock
maxresdefault jpg
horoscop colaj pixabay jpg
zodii muncitoare jpg
restaurant jpg
cafea boabe premium edream jpg
beneficii sparanghel jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net