Aplicația meteo de pe Iphone a fost îmbunătățită! Cum poți activa noua opțiune

iPhone-ul ar putea fi de mare ajutor când vine vorba despre vremea ciudată și instabilă din Marea Britanie. După un val de căldură, în Marea Britanie sunt preconizate furtuni și chiar inundații considerabile. 

image

Din fericire, iPhone-ul tău dispune de o aplicație inteligentă care te poate ajuta să stai departe de vremea neplăcută și să eviți să fii udat până la piele. Cea mai recentă actualizare pentru iPhone a adăugat o setare care oferă utilizatorilor alerte meteo în funcție de locația în care se află. 

Citește și: Elimină haosul din Iphone-ul tău! Trucul prin care îți poți gestiona cel mai bine galeria foto 

Dacă ploaia, grindina sau zăpada sunt pe cale să înceapă acolo unde te afli, noua actualizare a aplicației îi va avertiza la timp pe utilizatori, iar aceștia se vor putea adăposti din calea fenomenelor meteo extreme. 

Actualizarea este legată de revizuirea noii aplicații iPhone Weather care a fost lansată cu iOS 15 în septembrie.

Aplicația Weather de la Apple nu a fost întotdeauna apreciată de către utilizatori. Ba din contră, adesea a fost considerată învechită și plină de erori, având probleme grave în ceea ce privește actualizările. Însă, noua versiune promite să fie semnificativ mai bună și în plus nu durează decât câteva secunde să o activezi. 

Cum poți activa noua actualizare a aplicației Meteo pe iPhone

În primul rând, asigură-te că ești actualizat la iOS 15 - accesează Setări > General > Actualizare software.

Apoi acordă aplicației Meteo dreptul de a accesa informațiile despre locația ta, altfel nu va funcționa. Accesează Setări > Confidențialitate > Servicii de localizare > Vreme și selectează opțiunea Întotdeauna. Vei primi alerte cu un grad mai mare de exactitate dacă acorzi acces prin Precise Location.

Vezi și: Nu ignora această alertă Apple! Te poate feri de hackeri! 

În cele din urmă, Apoi, asigură-te că aplicația Meteo poate trimite notificări. Accesează Setări > Notificări > Vreme > Permite notificări, apoi selectează ce tip de alerte dorești. 

Ca un pas final, trebuie să activezi alertele meteo. Accesează aplicația Meteo deschizând pictograma aflată în dreapta jos. Vei vedea o opține numită Stay Dry. Un simplu click pe ea și gata! Acum poți să fii sigur că nu vei ieși din casă atunci când există risc de fenomene extreme!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net