Aplicația meteo de pe Iphone a fost îmbunătățită! Cum poți activa noua opțiune

iPhone-ul ar putea fi de mare ajutor când vine vorba despre vremea ciudată și instabilă din Marea Britanie. După un val de căldură, în Marea Britanie sunt preconizate furtuni și chiar inundații considerabile. 

image

Din fericire, iPhone-ul tău dispune de o aplicație inteligentă care te poate ajuta să stai departe de vremea neplăcută și să eviți să fii udat până la piele. Cea mai recentă actualizare pentru iPhone a adăugat o setare care oferă utilizatorilor alerte meteo în funcție de locația în care se află. 

Citește și: Elimină haosul din Iphone-ul tău! Trucul prin care îți poți gestiona cel mai bine galeria foto 

Dacă ploaia, grindina sau zăpada sunt pe cale să înceapă acolo unde te afli, noua actualizare a aplicației îi va avertiza la timp pe utilizatori, iar aceștia se vor putea adăposti din calea fenomenelor meteo extreme. 

Actualizarea este legată de revizuirea noii aplicații iPhone Weather care a fost lansată cu iOS 15 în septembrie.

Aplicația Weather de la Apple nu a fost întotdeauna apreciată de către utilizatori. Ba din contră, adesea a fost considerată învechită și plină de erori, având probleme grave în ceea ce privește actualizările. Însă, noua versiune promite să fie semnificativ mai bună și în plus nu durează decât câteva secunde să o activezi. 

Cum poți activa noua actualizare a aplicației Meteo pe iPhone

În primul rând, asigură-te că ești actualizat la iOS 15 - accesează Setări > General > Actualizare software.

Apoi acordă aplicației Meteo dreptul de a accesa informațiile despre locația ta, altfel nu va funcționa. Accesează Setări > Confidențialitate > Servicii de localizare > Vreme și selectează opțiunea Întotdeauna. Vei primi alerte cu un grad mai mare de exactitate dacă acorzi acces prin Precise Location.

Vezi și: Nu ignora această alertă Apple! Te poate feri de hackeri! 

În cele din urmă, Apoi, asigură-te că aplicația Meteo poate trimite notificări. Accesează Setări > Notificări > Vreme > Permite notificări, apoi selectează ce tip de alerte dorești. 

Ca un pas final, trebuie să activezi alertele meteo. Accesează aplicația Meteo deschizând pictograma aflată în dreapta jos. Vei vedea o opține numită Stay Dry. Un simplu click pe ea și gata! Acum poți să fii sigur că nu vei ieși din casă atunci când există risc de fenomene extreme!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

sarah anamaria prodan jpg
image png
claudia patrascanu copii png
giselle si tom brady
Kate Middleton (3) jpg
https   www prosport ro wp content uploads 2022 03 Transformare socanta a pilotului Daniel Onoriu cum a ajuns sa arate dupa 55 de zile de coma si cu un stomac cat un pix FOTO webp
Soldati rusi in regiunea Herson FOTO Profimedia
cub anamaria prodan png
Preşedintele Klaus Iohannis participă la evenimentul „20 de ani de luptă împotriva corupţiei“, organizat de Direcţia Naţională Anticorupţie, în București. FOTO Inquam Photos / George Călin
soba lemne foc foto shutterstock
image
image
image
image
8 salariu marian godina 5 jpg jpeg
calendar ortodox 2021 07 octombrie serghie si vah jpeg
Kate Middleton
pxclimateaction 4168906 1920 jpg
elena udrea adrian alexandrov jpeg
police gb15dc8736 1920 jpg